Arama
Arama Sonuçları
Belde belediyesine vekalet edecek
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, başkansız kalan merkeze bağlı Gebeceler belde belediyesine başkan vekili olarak görevlendirildi.
“Nevşehir’de valilik yapmanın onurunu şerefle taşıyacağım”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Mülkiye Başmüfettişliğine atanması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Nevşehir’de Valilik yapmanın onurunu, şerefle taşıyacağını belirterek şehre veda etti.
Hünkar Hacı Bektaş Veli, Hakk’a yürüyüşünün 752. yıl dönümünde anıldı
Anadolu irfan ve medeniyetinin temel yapı taşlarından Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 752. yıl dönümü nedeniyle Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde anma programı düzenlendi.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Kaymakam Doğruer’in mutlu günü
Giresun Yağlıdere Kaymakamı Kübra Doğruer, Bahri Sivaslıoğlu ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni evlilere ömür boyu mutluluklar diledi.
Can’larla aşure bereketini paylaştı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hacıbektaş Kaymakamlığı ve Hacıbektaş Belediyesi tarafından Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.
“Kapadokya’dan Hoş Koku ve Sağlık Yayılıyor”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Kapadokya’dan Hoş Koku ve Sağlık Yayılıyor” Projesi kapsamında oluşturulan ve 150 bin lavanta fidesinin toprakla buluştuğu bahçede incelemelerde bulundu.
Mağaradan mantar topladı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “KOP ile Mağarada Mantar Yetiştiriciliği” projesi kapsamında Ürgüp’ün Ortahisar beldesinde yer alan mağarada üretilen mantarlardan topladı.
“Sizleri asla unutmayacağız”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, depremlerde hayatını kaybeden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri anısına düzenlenen etkinlikte fidanları toprakla buluşturdu.
Genç kız hafızlar icazet belgelerini aldı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Üftade Hafızlık Kız Kuran Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan 39 öğrenci için düzenlenen Hafızlık İcazet Merasimi programına katıldı.
Nevşehir, Hatay’a sebze hali yapıyor
Nevşehir Valiliği koordinesinde, Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli hayırsever iş insanlarının desteği ile asrın felaketinin yaşandığı Hatay Antakya’ya sebze hali yaptıracak.
Yöresel yemeklerin tadına baktı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 21-27 Mayıs “Türk Mutfağı” Haftası etkinlikleri kapsamında Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldı.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel için JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene katılarak, şehidin ailesini teselli etti.
“Elif ve Arkadaşları Kapadokya’da”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Elif ve Arkadaşları Kapadokya’da” çizgi filminin özel gösterimini misafir depremzede öğrencilerle birlikte izledi.
“Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun”
Ramazan Bayramı nedeniyle Malatya’ya görevlendirilen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, çadır kent ve konteyner kentleri ziyaret ederek, depremzede vatandaşlara taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sahur bereketini 112 ekibiyle paylaştı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, sahur bereketini 112 sağlık personeli ile paylaştı.
Gönüllere misafir oldu
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sarıyer ve Tokdemir ailelerini evlerinde ziyaret ederek, gönüllerine misafir oldu.
Miniklere ‘Çalışkan Karınca’ masalını okudu
Nevşehir’de bugün üç kütüphane açılışını birden yapan Vali İnci Sezer Becel, ‘Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde miniklere masal okudu.
Özel öğrencileri makamında ağırladı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini makamında misafir etti.
Deprem Şehitleri Ormanı'na fidan dikti
Ülke genelinde 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremde hayatı kaybeden vatandaşların anısına ‘Deprem Şehitleri Ormanı’ oluşturuldu.
“Eğitimden güç alarak yaralarımızı saracağız”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, eğitim öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde Nevşehir Gazi Ortaokulu’nda eğitime başlayan depremzede öğrencilerle bir araya geldi.
“Devlet milletinin yanında”
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ayşe Hümaşah Kız Yurdu’nda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
İnci SEZER BECEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Sene-i devriyesinde mevlit
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2017 yılında Diyarbakır'da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin sene-i devriyesi nedeniyle düzenlenen mevlit programına katıldı.
Okçuluk sınıfının açılışını yaptı
Haftaya öğrencileri okullarında ziyaret ederek başlayan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, merkeze bağlı Kaymaklı Beldesi İlkokulu’nu ziyaret etti.
Evlat Nöbeti Aileleri Kongresi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Annelik, tarif edilebilecek en yüksek duygudur. Evlat Nöbetindeki annelerin ortaya koydukları mücadele, bundan bir asır sonra bakıldığında, bu ülkede bir bitişi ve bir başlangıcı ifade edecek. Her birine minnettarız” dedi.
Meryem Ana Kilisesi açılışa gün sayıyor
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kayaşehir bölgesinde bulunan tarihi Meryem Ana Kilisesi’nin restorasyon çalışmalarını inceleyerek, tarihi kilisenin yakın zamanda turizme kazandırılacağını söyledi.
Kapadokya vadilerinde sonbahar temizliği
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve protokol üyeleri ile birlikte Kapadokya vadilerinde çevre temizliğine eşlik etti.
Hacıbektaş köylerinin sorunlarını dinledi
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ile birlikte Hacıbektaş ilçesine bağlı Sadık, Belbarak ve Köşektaş köylerini ziyaret ederek, köylerin sorunlarını dinledi.
Kadınlarla kabak çekirdeği ayıkladı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilin ana tarım ürünleri arasında yer alan ve coğrafi işaretli ürünlerinden olan çerezlik kabak çekirdeğinin hasat programı ve tarla günü etkinliğine katıldı.