“Nevşehir’de valilik yapmanın onurunu şerefle taşıyacağım”;

“Nevşehir’de valilik yapmanın onurunu şerefle taşıyacağım”

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Mülkiye Başmüfettişliğine atanması nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Nevşehir’de Valilik yapmanın onurunu, şerefle taşıyacağını belirterek şehre veda etti....

Resim

Vali İnci Sezer Becel, mesajında, “Mülkiye Başmüfettişliğine atanması nedeniyle 17 Haziran 2020 tarihinden bu yana büyük bir onurla yürütme gayreti içinde olduğum görevimden ve güzel Nevşehir’imizden ayrılıyorum. Geçen dönemde, sizinle birlikte çalışmak ve bu güzel topraklarda hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur kaynağıydı” dedi.

Resim

Vali Becel, “Nevşehir'in mükemmel doğal güzellikleri, zengin tarihi ve kültürel özellikleri, misafirperver insanları görev yaptığım süre içerisinde çalışma azmimizi destekleyen en önemli unsur oldu. Görevim süresince birlikte gerçekleştirdiğimiz projeler, hayata geçirdiğimiz yenilikler ve çözüm odaklı yaklaşımlarımızla, ilimizi daha da ileri taşımanın gayreti içinde olduk. Görevim sırasında resmi ve özel bütün kurum ve kuruluşlarla örnek bir işbirliği anlayışı içinde ihtiyaç ve sorunların çözümü konusunda ortak bir gündem oluşturulduğuna ve birçok olumlu hizmetin yapıldığına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Resim

Vali Becel, “Her anıyla dolu dolu geçirdiğimiz bu süreçte, birliktelik anlayışı, işbirliği ve dayanışma içinde çalıştık. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz güven, benim için en değerli motivasyon kaynağı oldu. Bu süre boyunca birlikte inşa ettiğimiz başarı hikayeleri, kurduğumuz gönül köprüleri her zaman gurur duyacağım anılarım arasında yer alacaktır” dedi.

Vali Becel, veda mesajını, “Tarihi, kültürel birçok değeri ile kadim bir şehrimiz olan Nevşehir’de Valilik yapmanın onurunu, şerefle taşıyacağımı belirtir, arz-ı veda eder; Nevşehirli hemşerilerime sağlık, huzur ve afiyetler dilerim” diyerek sonlandırdı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum