Arama
Arama Sonuçları
Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 9. kez açılıyor
Geleneksel Siirt 9. kitap fuarı, 17 Nisan’da kitapseverlerle buluşuyor. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Heyelan bölgesinde inceleme
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, meydana gelen heyelan sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
Siirt’te fıstık gibi festival
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘Siirt Fıstık Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.
‘Batman’da 5 milyon sayfa’ açılacak
Batman’ın katılım ve içerik açısından en önemli organizasyonları arasında yer alan Batman Kitap Fuarı’nın 5’incisi 14 Ekim’de kitapseverlere kapılarını açıyor. 10 gün sürecek fuarın bu yılki mottosu: Batman’da açılan 5 milyon sayfa.
Müküs Çayı'nda kaybolan hemşire 22 gündür aranıyor
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Beğendik beldesinde akıntıya kapılan ve 22 gündür devam eden hemşire Eyüp Güneş'i arama çalışmalarını yerinde inceledi. Güneş'in ailesiyle görüşerek bilgilendiren Vali Hacıbektaşoğlu, “Eyüp Güneş kardeşimizin bulunması için gereken her şey yapıldı ve bundan sonrada yapılacaktır" dedi.
Valiler engelsiz yaşam merkezini inceledi
Kayseri'ye gelen Yozgat Valisi Ziya Polat ve Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ev sahipliğinde, Türkiye'nin en gelişmiş merkezlerinden olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yerinde inceledi.