Arama
Arama Sonuçları
Çalışmaları inceleyip, talimat verdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, temizlenen kanal çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Turan, aksaklıklara mahal verilmemesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Anız yakanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak
Batman'ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında anız yangınları ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Kaymak Güngör, "Anız yakanlar hakkında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulacak" dedi.
"Maden sahasında hareketlilik tespit edildi"
Kütahya Valisi Musa Işın, su baskını nedeniyle kapanan Seyitömer yolunda incelemelerde bulundu. Vali Işın, "Yapılan incelemelerde maden sahası içerisinde pasa sahasında kütle hareketi olduğu ve bu hareketin gölette bulunan suyun yer değiştirmesine neden olduğu değerlendirildi" dedi.
Tarladan yaprak topladı, sonra da sarma sardı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar mutfağının baş tacı yemekleri arasında yer alan labada sarması için önce yaprak topladı, ardından da sarma sardı.
"Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır"
Mâverâünnehir temasıyla düzenlenen VII. Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katılan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, "Maveraünnehir ve Horasan ilim, kültür ve sanat havzasıdır" dedi.
"Sizler gerçek birer kahramansınız"
Hakkari Valisi Ali Çelik, yol kenarında donma tehlikesi geçiren kuzuları okula taşıyan öğretmenlere teşekkür ederek, "Sizler gerçek birer kahramansınız. İyi ki varsınız" dedi.
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
İş ve işlemlerde azami özen istedi
Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı II. Dönem Toplantısı, kurul üyelerinin katılımı ile Vali Mehmet Makas başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Hasarlı evlere girmeyin
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Ovacık köyünü ziyaret etti. Vali Özkan, "Hasarlı evlere girmeyin" uyarısında bulundu.
İlk defa sinemaya gittiler
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinde okuyan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 40 öğrenciyi Erzincan merkezde ağırlayarak, öğrencilerin isteğini yerine getirdi.
Heyelan bölgesinde inceleme
Siirt Pervari Kaymakamı Ahmet Gülderen, meydana gelen heyelan sonrasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Muhtarlık kavgası: 1’i polis 8 yaralı
Siirt'in Baykan ilçesinin Veysel Karani beldesinde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada, 1'i polis, 8 kişi yaralandı.
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
Öğrencilere yemek servis etti
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Ünlüpınar Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Öğrencilere yemek servis eden Kaymakam Algın, daha sonra hep birlikte iftar yaptılar.
"Emek vermekten vazgeçmeyin"
Ataköy Kadın Kültür Evi'ni ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Üretmekten ve emek vermekten vazgeçmeyin" dedi.
Alanya’da ikili eğitimi bitirecek iki önemli adım
Antalya Alanya’da ikili eğitim sistemi sona erdirecek iki okuldan biri açılırken diğerinin de temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenlerine katılan Vali Hulusi Şahin, Alanya’da 1 yıl hatta daha kısa bir sürede ikili eğitimin bitireceklerini söyledi.
Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha
İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Diyarbakır ve Elazığ valileri ile birlikte iki şehir arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışını gerçekleştirdi.
"Hayatın her anını güzelleştiriyorlar"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Arslan, hayatın her anını güzelleştiren kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
“Türkiye Yüzyılı için gece gündüz çalışacağız”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat'ta huzur ve asayişi sağlamak için 4 bin 190 kolluk kuvvetiyle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla çalışıldığını söyledi.
Adının verildiği okulda dualarla anıldı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru; 27.02.2020 günü Suriye İdlib’te hava saldırısı sonucu şehit olan, evli ve iki çocuk babası Piyade Yüzbaşı Şehit Süleyman Şahin’in Şehadet Yıldönümü dolayısıyla Şehit Süleyman Şahin İlkokulu’nda düzenlenen anma programa katıldı.
Sağlık için Güllüdere Vadisi'ne yürüdüler
Nevşehir Avanos Kaymakamı Aziz Gölbaşı, ‘Sağlığın için Harekete Geç’ temasıyla düzenlenen yürüyüşe katıldı. Katılımcılar, Kapadokya'nın en nadide köşelerinden Güllüdere Vadisi'ne yürüdü.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Lokman amcaya teşekkür
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İntikamtepe Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte dua eden Vali Aygöl, burada uzun yıllardır şehitliğin bakımı ve ihtiyacıyla ilgilenen Lokman amcayla bir süre sohbet etti.
Hayvanlar için Türkiye'de bir ilk yapılıyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Türkiye’de bir ilk olarak yapılacak olan Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi. Vali Hatipoğlu, "60 milyon TL olan barınağımızın tam faaliyete geçmesiyle yılda 2 bin hayvanda kısırlaştırma ve bakım faaliyeti gerçekleştirilmesini hedefliyoruz" dedi.
Osmaniye şehidini uğurladı
Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil, Osmaniye'nin Çona Köyünde toprağa verildi.
“Şehitlerimiz asla unutulmayacak”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman’ın Esentepe Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit için dua eden Vali Arslan, “Şehitlerimiz asla unutulmayacak” dedi.
Batman'ın içme suyu sorunu çözülüyor
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte yaşanan içme suyu sıkıntısına karşı projeler geliştirdiklerini belirterek, "Kente su sağlayan içme suyu depolarının kapasitesi 43 bin m3’e çıkarıldı" dedi. Vali Canalp, içme suyuyla ilgili 2 önemli projenin daha hayata geçirileceğini belirtti.
İnandık Barajı su tutmaya başlıyor
Yapımı tamamlanan Yerköy İnandık Barajı, şubat ayı sonunda su tutmaya başlayacak. DSİ Müdürü Vali Mehmet Ali Özkan’a barajın maketini takdim etti.
Altınova’ya çıkarma yaptı
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Altınova ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi, çeşitli incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.