Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
Festivalde 7 ton mesir macunu halka saçıldı
484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Geleneksel Kortej Yürüyüşü yapıldı. Vali Enver Ünlü'nün de katıldığı programda 7 ton mesir macunu halka saçıldı.
5 asırlık gelenek 4 yıllık aranın adından yeniden…
Manisa Valisi Enver Ünlü, pandemi ve geçen yıl yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle 4 yıldır gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 484’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali tanıtım toplantısına katıldı.
Vali Toraman’a bronz madalya
Düzenli kan bağışında bulunan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 10’dan fazla bağış yaparak bronz madalya sahibi oldu.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
Kaymakamlık hayalleri öğrenci iken gerçekleşti
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, okul ziyaretinde kaymakam olmak istediklerini söyleyen Berat ve Dindar’a küçük yaşta kaymakamlığı tecrübe ettirdi.
TSK’ya bağış yapan öğrencileri ödüllendirdi
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına önemli bir bağışta bulunan Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrencilerin bu örnek davranışı, Türk Silahlı Kuvvetleri için yapılan bağışların değerini vurgulayan bir törenle ödüllendirildi.
“Sorunun değil çözümün parçası olacağız”
Hakkâri’de daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunmak amacıyla yeni bir adım daha atıldı. Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaş memnuniyetinin sağlanması, kamu hizmetlerinin en üst seviyede sunulması ve kamu kaynaklarının kötüye kullanılmasının engellenmesi amacıyla stratejiler belirlenerek yol haritası çizildi.
Vali Çiftçi'ye altın madalya
40'ıncı kez kan veren Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'ye, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil tarafından altın madalya ve beratı takdim edildi.
Sınır hattını havadan incelediler
Kapıkule Sınır Kapısında yapılan Sınır Güvenliği toplantısının ardından Edirne Valisi Yunus Sezer ile İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez havadan sınır hattını inceledi.
Hasankeyfli esnafla son çay
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti.
“Gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik”
Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valiliğine atanan Hayrettin Çiçek, 17. Ardahan Valisi olarak görevine başladı. Vali Çiçek, “Biz milletimize gardiyan olmaya değil, garson olmaya geldik” dedi.
Fahri Hemşehrilik Beratı ile uğurlandı
Amasya Valisi olarak atan Yılmaz Doruk’a ‘Artvin Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim edildi.
Valilik konutundan alkışlarla uğurlandı
Üç yıldır Burdur’da görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Ali Arslantaş, Valilik Konutu’ndan alkışlarla uğurlandı.
Şanlıurfa'nın ‘Şükran Beratı’ ile uğurlandı
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Salih Ayhan’a, Şanlıurfa’ya verdiği büyük emeklerden dolayı ‘Kent Şükran Beratı' takdim edildi.
Musa Işın
Kütahya Valisi
Kıbrıs gazisine madalya ve berat
Balıkesir Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, Kıbrıs Gazisi Seyfi Aydın’a ‘Milli Mücadele Madalyası ve Beratı’nı takdim etti. Kaymakam Atasoy, 91 yaşındaki Kore gazisini de ziyaret ederek, elini öptü.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
“Amacımız edebiyat dünyasına yeni isimler kazandırmak”
Ankara Valiliği koordinatörlüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği’nce hayata geçirilen "2. Bilge Yazarlar Projesi"nin “Edebiyat Kurultayı” KOSGEB Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlendi.
Şehit eşine Devlet Övünç Madalyası
Van Valisi Ozan Balcı, Bahçesaray karayolunda 5 Şubat 2020'de meydana gelen çığ felaketinde şehit düşen Jand. Uzman Çavuş Muammer Keskin’in eşi Zeynep Keskin’e Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’nı takdim etti.
Dr. Mustafa Özarslan
Sinop Valisi
Osman Şahin
İmamoğlu Kaymakamı
Berat Kandilimiz mübarek olsun!
Mülki idare amirlerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandili’ni en içten dileklerimizle kutlar, bu müstesna gecenin bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
Tuncay SONEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Mustafa MASATLI
Hatay Valisi
Berat, Valiyi tanıyınca polis olmaktan vazgeçti
Kütahya Merkez Yenice köyünde yaşayan çocuklar, Vali Ali Çelik’i ziyaret ederek köylerine yapılan oyun parkı ve futbol sahası için teşekkür etti.
Vali Çiçek’e ‘Razılık Beratı’
Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ziyaret ederek, Afyonkarahisar’daki önde gelen kişilerin imzasını taşıyan ‘Razılık Beratı’nı takdim etti.
Vali Çelik, Simav’ın fahri hemşehrisi oldu
Kütahya Simav Belediyesi, Kütahya Valisi Ali Çelik’e ‘fahri hemşehrilik beratı’ verdi. Beratı Vali Çelik’e Simav Belediye Başkanı Adil Biçer takdim etti.
Dedesinin İstiklal Madalyası torununa nasip oldu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Kurtuluş Savaşında görev yaptığı arşiv kayıtlarından tespit edilen Milli Kahraman Er Ahmet Argan’ın İstiklal Madalyasını ve Beratını, torunu Yaşar Argan’a takdim etti.