Arama
Arama Sonuçları
Afyonkarahisar’ın köyleri alt yapıya kavuştu
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi alt yapı yatırımlarına hızla devam ediyor. 2022-2023 yılı yatırımları kapsamında köylerde alt yapı çalışmaları hızlanırken, içme suyu şebekeleri, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatları başta olmak üzere köylerdeki alt yapılar yenilendi.
Ordulu 1438 şehidin ismi anıtta yaşayacak
Proje çalışmalarına Ordu Valiliği öncülüğünde 2012 yılında başlanan, kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve bazı iş insanlarının desteği ile Ordu Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan “Tarihten Günümüze Ordu Şehitler Anıtı” açılışa hazır hale getirildi.
“Kaçak yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem sonrası Batman’da hayat geçirilecek yeni yapı ruhsatı detaylarına ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Mardin'in dokusunu bozan betonarme binaların yıkımı sürüyor
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, tarihi dokuyu bozan betonarme binaların yıkımı kapsamında yıkımına başlanan, Artuklu ilçesi Yeniyol Mahallesinde bulunan 5 katlı betonarme yapıdaki yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.
“Önce belediyenin borçlarını bitirdik, sonra yatırım atağına başladık”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, hafta sonu mesaisi kapsamından ilçelerde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.
Konak Meydanı'nda tarihi dönüşüm yaşanacak
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremde hasar gören valilik kampüsü içindeki yüksek katlı betonarme binaların yıkılarak bu bölgede geçmişte idadi ve adliye olarak hizmet veren tarihi binanın yeniden yapılacağını açıkladı.