Arama
Arama Sonuçları
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
"Kan vermek; kalp krizi riskini azaltır"
Kızılay kan bağış TIR’ını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Çanakkale Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Kan vermek; kan hücrelerini yeniler, kalp krizi riskini azaltır" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
"Biga'nın eşsiz güzelliğini ülkemize tanıtacağız"
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Parion Antik Kenti kazılarının 20. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kayabaşı, "Yakın zamanda Parion ile ilgili ciddi tanıtım çalışmaları yaparak, Biga ilçemizin bu eşsiz güzelliği ve değerini ülkemize tanıtacağız" dedi.
Yiğitlerin yoldaşından mesleğin inceliklerini dinledi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 68 yıldır er meydanındaki yiğitlerin kispetlerini işleyen İrfan Şahin'i ziyaret etti. Kaymakam Kayabaşı, "İrfan ustamızdan, ömrünü vakfettiği bu sanatın inceliklerini dinleme imkanı buldum" dedi.
İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Paylaşıma Türkiye'den tepkiler gecikmedi. Mülki idare amirleri, sosyal medya hesaplarından bu skandal paylaşıma tepki gösterdi.
Başarılı olan öğrencilere ödül verdi
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, LGS'de ilk 10'e giren öğrencilere ödül verdi.
Ciğerlerimiz yanıyor! Balıkesir'deki orman yangını sürüyor
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde anızda başlayıp ağaçlandırma sahasına sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Vali İsmail Ustaoğlu, "Yangını bir an evvel kontrol altına almak için mücadelemiz devam ediyor" dedi.
Köydeki parke taşı çalışmalarını inceledi
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Bahçeli köyünde devam eden parke taşı döşeme işlerini inceledi.
Çocukları korumak için toplantı yapıldı
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu bakanlığında Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda suça sürüklenen çocuklar hakkında alınacak önlemler, aile ve çocuklara yönelik gerçekleştirilmesi düşünülen sosyal faaliyetler konuşuldu.
Şehit Kaymakam Hamdi Bey dualarla anıldı
Kuva-yi Milliye Kahramanı Şehit Kaymakam Köprülülü Hamdi Bey, şehit edilişinin 104. yılında törenle anıldı.
Mehmetçiğin isim babası dualarla anıldı
Mehmetçiğin isim babası Seddülbahir Kahramanı Bigalı Mehmet Çavuş vefatının 60. yıl dönümünde dualarla anıldı.
Birinci sınıfa yükseldiler
21 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi. İçişleri Bakanlığı'nın 21 mülki idare amirini, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.
Esnafın yeni yılını kutladı
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, çarşı esnafını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.
Ayhan Kalaycıoğlu
Mudurnu Kaymakamı
“Yurtlarda öğrenci memnuniyetini ön planda tutun”
Çanakkale genelindeki üniversite öğrenci yurtlarının müdürleriyle toplantı yapan Vali İlhami Aktaş, kendilerine emanet edilen öğrencilerin barınma, ulaşım ve güvenlik gibi konularda herhangi bir sorun yaşamamaları için özveriyle çalışmalarını istedi.
Cumhuriyetle yaşıt çınarlar unutulmadı
Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Cumhuriyetle yaşıt Sabriye Armutçu ve Hüseyin Fidan’ı evlerinde ziyaret etti.
Celal Güngör
Durağan Kaymakamı
“İstiklalden İstikbale’ doğa yürüyüşü
Çanakkale Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 'İstiklalden İstikbale' 100'üncü Yıl Doğa Yürüyüşü’ne katılan Kaymakam Erdinç Dolu, hafta sonunu doğa ve sporla geçirdi.
Emekli vali yardımcısı ebediyete uğurlandı
Meslek hayatı süresince kaymakam ve vali yardımcısı olarak çeşitli illerde görev yapan Hasan Gürsoy, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Dar gelirlilerin bakkal borcu kapatıldı
Çanakkale Biga Kaymakamlığı koordinesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde ve hayırseverlerin desteğiyle geçen yıl hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile bu yıl da ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkal borçları ödendi.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
İyi ki doğdun Utku!
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, 13 yaşındaki Utku'ya doğum günü sürprizi yaparak, mutluluğuna ortak oldu.
Tolga Ustaoğlu
İnönü Kaymakamı
Kaymakam Dolu'dan Efe’ye doğum günü sürprizi
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, 9. sınıf öğrencisi Efe’ye doğum günü sürprizi yaptı.
3. sınıf öğrencisinden Kaymakama anlamlı Cumhuriyet kutlaması
İlkokul 3. sınıf öğrencisi Hüseyin Ferhat Kasçı, Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu’nun Cumhuriyet Bayramını, Cumhuriyet’in ilan edildiği gazeteyi hediye ederek kutladı.
Kaymakamdan aynı gün doğan abla kardeşe sürpriz!
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, aynı gün doğan abla ve kardeşe doğum günü sürprizi yaptı. Dolu, 5. sınıf öğrencisi Berke’nin 10. yaş günü ile ablası Merve'nin 19. yaş gününü kutladı.
Ailelerin bebek mutluluklarını paylaştı
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, ilçede bebekleri olan iki aileyi ziyaret ederek, “Gözünüz aydın olsun” dedi.
İhtiyaç sahiplerinin evleri ‘Vefa Projesi’ ile temizleniyor
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Kaymakamlık tarafından yürütülen ‘Vefa Projesi’ kapsamında ihtiyaç sahiplerinin evlerinde yapılan temizlik ve yardım hizmetlerini inceledi.
Damlaya damlaya çeltik oldu
Çanakkale Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, 'Damlaya Damlaya Çeltik Olur' Projesi kapsamında çeltik hasadına katılarak, biçerdöverle hasat yaptı.