Arama
Arama Sonuçları
"Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek GölparkFest için devam eden çalışmaları inceledi. Vali Aygöl, "Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor. Birbirinden farklı yüzlerce etkinlik yapılacak" dedi.
Çukurören köyünün yol sorunu için talimat verdi
Çukurören köyündeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, çevredeki fabrikalardan dolayı köy yolunun tozlanması konusunda yolun yeniden yapılması için talimat verdi.
"İyilik yapmak, en büyük erdemdir"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, geçtiğimiz günlerde yolda bulduğu ziynet eşyasını güvenlik güçlerine teslim eden Sefa Söğütlü’ye onur belgesi vererek, "İyilik yapmak, insan olmanın en büyük erdemidir" dedi.
Hırsızları suçüstü yakalayan kahraman polisi ödüllendirdi
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, izinli olduğu gün hırsızları yakalayan kahraman polis memuru Mustafa Şener'e başarı belgesi verdi.
Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Japonya Başkonsolosu Kasahara Kenichi'yi ağırladı. Buluşma ile Bilecik ve Japonya arasında kültür köprüsü kuruldu.
Metehan Güngör
Kıbrıscık Kaymakamı
Çocuklarla yöresel oyun oynadı
"Bilecik'te Oynanan Geleneksel Oyunlar" programına katılan Vali Şefik Aygöl, çocuklarla Bilecik'e özgü köy göçtü, gelme top, aşıkcık ve mokacık oyunlarını oynadı.
Şampiyona heyecanı sürüyor
Bilecik'te başlayan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası devam ediyor. Endurobil 365 Extrempark yarışlarını izleyen Vali Şefik Aygöl, "Heyecan dorukta. Tekerleğinize taş değmesin" dedi.
Türkiye Enduro ve ATV şampiyonası başladı: “Tekerleğinize taş değmesin!”
Bilecik'te yapımı tamamlanan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta, Türkiye Enduro ve ATV şampiyonasının startı verildi. 196 profesyonel sporcuyla son yılların rekor katılımıyla başlayan yarışta ciddi bir heyecan oluşurken, Türk bayraklı motoruyla sporculara öncülük eden Vali Şefik Aygöl, “Tekerleğinize taş değmesin inşallah” dedi.
Zübeyir Yıldırım
Tufanbeyli Kaymakamı
Türkiye’nin en büyük ve en zorlu parkuru Enduro Ekstrem Park hazır
Türkiye'nin en büyük Enduro Parkı’nın yapıldığı Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.
Saliha Karataş
Akseki Kaymakamı
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Kitap kurtları ödüllerini Vali Aygöl’ün elinden aldı
60. Kütüphane Haftası kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverler Bilecik Valisi Şefik Aygöl ile buluştu.
Şehit, gazi ve ihtiyaç sahiplerinin hanelerine misafir oldu
Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.
"Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, spor malzemesi dağıtım törenine katıldı. 73 okula spor malzemesi dağıtıldığını belirten Vali Aygöl, "Spora ve sporcuya olan desteğimiz sadece bununla kalmayacak" dedi.
Motor tutkunları ve ekstrem spor sevenlere müjde
Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi ekiplerince yapımı devam eden Endurobil Extrem Park alanında çalışmalar sona yaklaştı.
Kendisini okula davet eden Ayşenur'a sürpriz yaptı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kendisini okuluna davet eden Ayşenur Karaca'nın davetini geri çevirmedi. Küçük kızın doğum gününe denk gelen ziyarette Vali Aygöl, Ayşenur'a güzel bir sürpriz yaptı.
Bilecik tarihinin en büyük tatbikatı yapıldı
Bilecik’te 150 personelin katılımıyla arama kurtarma tatbikatı yapıldı. Nefes kesen tatbikatı izleyen Vali Şefik Aygöl, "Bilecik'te bugüne kadar yapılmış en büyük tatbikatı gerçekleştirdik. Gerçeği aratmayan kalitede bir tatbikat yaptık" dedi.
Yazı İşleri Müdürü’nün acısını paylaştı
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, babası vefat eden İl Yazı İşleri Müdürü Gülgün Işık’ı acı gününde yalnız bırakmadı.
“Huzurumuza ket vurmak isteyenlerin karşısındaki kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, “Türkiye’nin huzuru Bilecik’in huzuru” diyerek yola çıktığımızı vurgulamıştık. Bu huzura ket vurmak isteyen kim olursa olsun karşısında kararlı duruşumuzu asla bozmayacağız. Emniyet, jandarma ve adli teşkilatımızla birlikte vatandaşımızın huzuru için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşımızın emrinde olacağız” dedi.
Hastalara umut olmak için kan verdi
Bilecik Vali Şefik Aygöl, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu.
Validen yanlış habere tepki
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, tarla yoluyla ilgili, “Kanal Boyu çamur deryasına döndü” şeklinde yapılan habere tepki gösterdi. Haber yaparken kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulaya Vali Aygöl, “Burası vatandaşlarımızın ulaşım sağladığı bir yol değil” dedi.
Protokol arkadaşı vali amcasını unutmadı
3 Aralık Engelliler Günündeki programda protokolde Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün yanında oturan özel çocuk Kerem, vali amcasını unutmadı. Okullarını ziyaretinde Vali Aygöl’e sarılan Kerem, valinin elini bırakmadı.
Azmin diplomasını Vali Aygöl verecek
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 62 yaşında okuma yazma öğrenmeye çalışan Suna Şahin ile bir araya geldi. Vali Aygöl, "Bu işi başaracak azmini gördüm hiç şüphem yok, diplomasını bizzat takdim etmekten onur duyacağız" dedi.
Lokman amcaya teşekkür
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İntikamtepe Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte dua eden Vali Aygöl, burada uzun yıllardır şehitliğin bakımı ve ihtiyacıyla ilgilenen Lokman amcayla bir süre sohbet etti.
“En büyük hedefimiz şehrimizin huzur ve mutluluğunu devam ettirmek”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kentin 2023 yılı asayiş ve trafik raporunu açıkladı. Açıklanan raporda en dikkat çekici konular ise aranan şahısların yakalanmasındaki artış oranıyla, uyuşturucuya bağlı ölüm olayının gerçekleşmemesi oldu.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
Kadın kooperatifleri tek çatı altında toplanacak
Bilecik’teki kadın kooperatifleri valiliğin öncülüğünde tek çatı altında toplanacak. Kadın kooperatifleri ile bir araya gelen Vali Şefik Aygöl, “Kadınlarımız güç birliği yapacak, gücüne güç katacak” dedi.