Arama
Arama Sonuçları
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
Vali Yavuz, sabah saatlerinde sahayı denetledi
Sabah saatlerinde sahada denetleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Orta hasarlı iken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların yıkımı hızla devam ediyor. Bugün itibariyle yıkılması gereken orta hasarlı binaların yüzde 40’ını yıktık. Çalışmalar sürüyor" dedi.
Siirt'teki "Işık Hadisesi" hava engeline takıldı
Siirt'in Tillo ilçesinde her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Işık Hadisesi, bu sene hava muhalefeti nedeniyle izlenemedi.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
"Diyarbakır ve Şanlıurfa arasındaki ilişkileri güçlendireceğiz"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başkanlığında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Şıldak, iki il arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.
Vali, gökyüzündeki görsel şölene herkesi davet etti
Orkut Baysal Yamaç Paraşütü XC Open Gençler/Büyükler Türkiye şampiyonası Erzincan'da başladı. Paraşütçülerin gökyüzünü renklendirdiği şampiyonanın açılışında konuşan Vali Hamza Aydoğdu, "Gökyüzündeki bu görsel şölene tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.
Sahada yıkım çalışmalarını denetledi
Yıkımı devam eden binalarda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Hemşehrilerimizin yıkımları desteklemesi ve yardımcı olmasıyla daha hızlı bir şekilde inşa çalışmalarına başlayacağız" dedi.
Kaymakam, kurumları teftiş etti
Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, kamu kurumlarını ziyaret ederek, inceleme yaptı.
"En olumsuza karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. Vali Şahin, "İnşallah ülkemiz afetlerden uzak olur ancak huzur içinde yaşamak istiyorsak en olumsuza karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor" dedi.
Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve Dünya Ahıska Türkleri Birliği Başkanı Ziyatdin Kassanov, Ahıska Türkleri'nin evlerine misafir oldular.
Erzurum'un huzuru için talepleri tek tek not aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında Huzur Toplantısı yapıldı. Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan Vali Çifti, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gerçekleştirilecek uygulamalar hakkında gerekli mercilere talimat verdi.
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
Kahramanmaraş'taki orta hasarlı binaların durumu konuşuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumuna yönelik koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Geri Gönderme Merkezi'nde önce inceleme sonra toplantı yaptı
Çanakkele Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Ayvacık Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi'nde inceleme yaptı, ardından da toplantı gerçekleştirdi.
Adıyaman Valiliği, kendi enerjisini kendisi üretiyor
Yıllık güneşi en fazla alan kentlerden biri olan Adıyaman’da elektrik maliyetlerinden tasarruf sağlamak amacıyla Adıyaman Valiliği hizmet binasına çatı GES kuruldu.
445 vatandaşla tokalaşıp, taleplerini dinledi
Bankalar Caddesi'nde bulunan esnafı tek tek ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, ziyaret boyunca 445 vatandaşla tokalaşarak, hem esnafın hem de vatandaşın taleplerini dinledi.
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
Kentteki sahipsiz hayvanlara sıcak bir yuva olacak
Kütahya Valisi Musa Işın, Şaphane Bölgesel Hayvan Bakımevi inşaatını yerinde inceledi. Vali Işın, "Proje, Şaphane’de 70 dönümlük bir alan üzerine inşa ediliyor. Proje tamamlandığında, il genelindeki tüm sahipsiz hayvanlara hizmet verecek" dedi.
"Malatya'yı hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız"
6 Şubat depremlerinden sonra yıkılan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Valilik Binası'nda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Şehrimizi hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız. Yatırımları yakinen takip ederek, kısa zamanda hizmete sunacağız" dedi.
Tunceli'de polis evinin yıkımı yapıldı
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, depreme dayanıksız olduğu tespit edilen polis evinin yıkıldığını ifade etti.
"Van, Türkiye’de yıldız gibi parlayacak"
Çuvuştepe Kalesi'ndeki kazı evi inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van, bu bölgede ve Türkiye’de yıldız gibi parlayacak. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz" dedi.
Van'ın kültür adası yükseliyor
Yeni Kültür Merkezi'nin inşaatında yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Kültür adamız hızla yükseliyor" dedi.
Enne Barajı'na kamp alanı yapılacak
Enne Barajı Tabiat Parkı’nda inceleme yapan Kütahya Valisi Musa Işın, alana gençler için kamp alanı oluşturulacağını ifade etti.
Kahta'nın kahraman kaymakamı ilçeye veda etti
6 Şubat 2023 depremlerinde Adıyaman'ın Kahta Kaymakamı olarak görev yapan Selami Korkutata, deprem sırasında sahada fedakarca vatandaşın yardımına koştu. Kahta'nın kahraman kaymakamı, son yayımlanan kararname ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesine atanınca ilçeye veda etti.
"Bu tesisler kış turizmine önemli katkılar sağlıyor"
Kandilli Kayak Merkezi'nde inceleme yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, tesislerin kış turizmine önemli katkılar sağladığını ifade etti.
Bulutların arasındaki Sagalassos Antik Kenti ziyaretçilerini bekliyor
Burdur Valisi Türker Öksüz, 2009`da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi`ne giren, "Aşkların ve imparatorların şehri" olarak bilinen Sagalassos Antik Kenti'ne herkesi davet etti. 1750 rakımda yer alan tarihi yapı adeta bulutların arasında zaman yolculuğuna çıkarıyor.
Sinop Valisi Özarslan'ın örnek alınacak kaymakamlık hikayesi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 2008 yılında kaymakam olarak atandığı Trabzon'un Sürmene ilçesinde fark yaratan projeler hayata geçirdi. İlçede eğitim alanında devrim niteliğinde projeler geliştiren ve öğrencilerin başarısını arttıran Özarslan, o dönem yaptığı çalışmalarla meslektaşlarına da örnek oldu.