Arama
Arama Sonuçları
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
"Bilimsel bilgi kültürel miras olarak aktarılıyor"
II. Uluslarası Sosyal Bilimler Kongresi'ne katılan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bu etkinlikler, bilimsel bilginin kültürel miras olarak aktarılmasına yardımcı olur ve farklı kültürlerden gelen bilim insanlarını bir araya getirerek kültürel çeşitliliği teşvik eder" dedi.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Özel öğrencilerle masa tenisi ve basketbol oynadılar
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Bitlis'te Özelim Projesi kapsamında özel öğrencilerle bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, çocuklarla masa tenisi ve basketbol oynadı.
"Bitlis adeta açık hava müzesi gibi"
Turizm Haftası Kutlama programına katılan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis adeta doğanın ve tarihin bir araya geldiği bir cennet gibi. Tarih meraklıları için de Bitlis adeta açık hava müzesi gibidir" dedi.
Bitlisli öğrenciler şehirlerini keşfediyor
"İlimizi Tanıyalım" projesi kapsamında Bitlisli öğrenciler, yaşadığı kenti keşfediyor. Mutki ilçe merkezi ve köylerinden gelen öğrenciler, ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu ile bir araya geldiler.
Van ve Bitlis’te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün süreyle yasaklandı
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde 3 Nisan'dan geçerli, 17 Nisan da dahil olmak üzere 15 gün süreyle Valilik ve Kaymakamlık makamlarınca uygun görülenler hariç olmak üzere, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantıları ve kapalı yer toplantılarının yasaklandığı belirtildi.
Bayram Köse
Mecitözü Kaymakamı
İnşaatı devam eden okullar için talimat verdi
İnşaat çalışmaları devam eden okullarda inceleme yapan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, okulların belirlenen sürede tamamlanması için talimat verdi. Kızılkaya, "Kentte inşa edilen modern ve nitelikli okullarımız ile eğitim kalitesi yükseldi" dedi.
Valinin en 'özel' rakibi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, "Bitlis'te Özelim Projesi" kapsamında özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Karaömeroğlu, hem eğlenen hem de öğrenen özel çocukların çalışmalarını izledi.Ardından bir öğrenciyle masa tenisi oynadı.
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
Muhammed Yusuf'a piyano hediye etti
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, özel birey Muhammed Yusuf Öndül'e piyano hediye etti.
Yetimlere sahip çıktı
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, ‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında Mutki'de ikamet eden Barlak ailesine misafir oldu. Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Vali Karaömeroğlu, ailenin bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.
Çocukların eğlencesine ortak oldu
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, karın ve kızakla kaymanın tadını çıkaran çocukları yalnız bırakmadı.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Babaannesini son yolculuğuna uğurladı
Hayatını kaybeden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun babaannesi, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu'nun annesi Seyran Aydoğdu son yolculuğuna uğurlandı.
Kendisine mektup yazan Yusuf'un davetini geri çevirmedi
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, kendisine mektup yazan ve okuluna davet eden Yusuf Ali Keser'in davetini geri çevirmedi. Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, Yusuf ve diğer öğrencilerle bir araya geldi.
Bitlis'in tarihi mekanlarını gezdiler
Bitlis Valiliği tarafından hayata geçirilen "İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında Ahlat ilçesinde yaşayan öğrenciler kent merkezine geldi. Öğrenciler ilk olarak Vali Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti, ardından da kentin simge noktalarını gezdi.
DAKAF 24 Fuarı kapılarını açtı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) ev sahipliğinde farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen "Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF'24)" açılışına katıldı.
"İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-5" Operasyonlarında 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "İnsan tacirlerine fırsat vermeyeceğiz" dedi.
Misafir öğrencileri makamında ağırladı
"İlimizi Tanıyalım Projesi" kapsamında Bitlis kent merkezine gelen öğrencileri, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu Valilik makamında ağırladı. Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, öğrenciler ile keyifli bir kahvaltı yaptı.
Hamsi ile şenlenip, horon ile eğlendiler
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Üniversitesi Rektörü Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, protokol üyeleri ve kurum müdürleri ile birlikte, Sinop Üniversitesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Hamsi Şenliği'nde gençler ile bir araya geldi. Etkinliğe katılan öğrencilere ekmek arası hamsi ikram eden Vali Özarslan, gençlerin horon ve halay eğlencelerine de eşlik etti.
Özel çocuklar sporla hayata tutunacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun himayesinde hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan 'Bitlis'te Özelim Projesi' başladı.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti.
'İlimizi tanıyalım'
Hizan ilçesindeki öğrenciler ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ çerçevesinde Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun davetlisi olarak kadim kenti gezdi.
Şehit Lütfü Baykar, son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da hafriyat kamyonunun denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan ve 24 gün sonra şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis'te son yolculuğuna uğurlandı.
Kırsal bölgelerdeki öğrenciler Bitlis’i tanıyacak
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu tarafından kırsal bölgelerdeki öğrencilerin şehri gezmesi için 'İlimizi Tanıyalım Projesi' başlatıldı.