Arama
Arama Sonuçları
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Kaymakamlar, tohumları toprakla buluşturdu
Kütahya Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar ve Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, daha yeşil bir dünya için karaçan tohumu ekimi yaptılar.
Büşra Güllü Özpınar
Dumlupınar Kaymakamı
Öğrencilerle dart oynadı
Kütahya'nın Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar, Dumlupınar Ortaokulu'nda düzenlenen dart turnuvasına katıldı. Kaymakam Özpınar, öğrencilerle dart oynadı.
Kaymakam cevizli sucuk yaptı
Gaziantep'in Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Hacar Han Yöresel Cevizli Sucuk İmalathanesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Uçar, kaynar kazanların başına geçerek, şıra karıştırdı, ardından da cevizli sucuk yaptı.
Nar hasadına katkıda bulundu
Türkiye'nin önemli nar ekşisi üretim merkezlerinden olan Oğuzeli’nde nar hasadına katılan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Katmer, bazlama, zeytinli börek…
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, ziyaret ettiği Doğanpınar Mahallesi'nde kadınlarla birlikte katmer, bazlama ve zeytinli börek yaparak, mahalle sakinlerine ikram etti.
“Rabbim geldiğimiz ve gideceğimiz yeri unutturmasın!”
111. dönem kaymakam adaylarından bugün ilk kaymakamlık görevine başlayan kaymakam vekilleri, “Makam senin, unvan senin, şan senin. Sen utandırma Rabbim” diye dua etti.
Öğrencilere sınıfta kitap okudu
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Yakacık İlkokulu’nda sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere kitap okudu.
Kaymakam adayı Büşra Güllü’nün mutlu günü
111. dönem kaymakam adaylarından Büşra Güllü, Hasan Özpınar’la hayatını birleştirerek, dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden yaptı.
Servis araçlarını denetledi
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, okul servis araçlarının denetimine katılarak, uyulması gereken kurallarla ilgili sürücülere hatırlatmalarda bulundu.
“Aramıza hoş geldin minik bebek”
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hayata geçirilen “Aramıza Hoş Geldin Minik Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan hediyeleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek takdim etti.
Bir avuç mutluluk, boz fıstık
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Antep fıstığının ilk mahsulü olan boz fıstık hasadına katılarak, “Bir avuç mutluluk, boz fıstık” dedi.
Doğal kurutmalık merkezi Oğuzeli
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Pınar, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Özer ile beraber yılın ilk mahsulü olan patlıcan hasadına katıldı.
Kız isteme merasimine katıldı
Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, kız isteme ve söz merasimine katılarak, genç çiftin yüzük kurdelesini kesti.
Sarımsak hasadı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, çiftçilerin sarımsak hasadına katılarak, “Çiftçilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun” dedi.
Ömer Faruk Özdemir
Midyat Kaymakamı
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi
Karabük’ün Yenice ve Eflani kaymakamları yer değiştirdi. Yenice Kaymakamı Gizem Tokur Eflani Kaymakamlığına, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş ise Yenice Kaymakamlığı’na atandı.
Trafik kazalarına kasisli önlem
Nusaybin'in en prestijli ve işlek caddelerinden olan Mardin Yolu Caddesinde asfalt kasis çalışmaları yapıldı.
Börek pişirip vatandaşlara ikram etti
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, ziyaret ettiği hanelerde börek pişiren kadınlara yardım etti. Kaymakam Uçar, pişirdiği bazlama ve börekleri vatandaşlara ikram etti.
“Küçük kaymakam hanım”
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar’ın 6 aylık kızı Zeynep, annesini makamında ziyarete geldi.
Mardin’de cenazeler gözyaşlarıyla toprağa verildi
Mardin'de hafif ticari aracın şarampole yuvarlandığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren Abdullah Macit'in şehit çocuğu, Büşra Keleş'in ise öğretmen olduğu ortaya çıktı. 6 kişi gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Valilik çalışanı ve öğrenci taşıyan servis kaza yaptı: 6 ölü
Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Çocukların uçak heyecanı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, daha önce hiç uçağa binmemiş ve havalimanını görmemiş 20 öğrenciye Gaziantep Havalimanı'nı gezdirip uçağa bindirdi.
Çiftçilerle birlikte zeytin topladı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, çiftçilerle birlikte zeytin toplayarak, hasadın bereketli olmasını diledi.
2 dakikada 188 gram acı biber yiyerek birinci oldu
Antalya Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, ilçeye bağlı Kasaba mahallesinde düzenlenen Kapya Hasat Şenliği’ne katıldı.
Düşman işgalinden kurtuluşun 100. yılı
Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü münasebetiyle, Valilik Meydanı’nda çelenk sunma ve kutlama töreni düzenlendi.
15 Temmuz Şehidi Barış Efe
TSK içindeki FETÖ/PDY mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattıkları hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Barış Efe, Karabük’ün Eflani ilçesine bağlı Çukurören Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı.