Arama
Arama Sonuçları
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Seben Kaymakamı ilçeye veda etti
İçişleri Bakanlığı'nın yurt dışı programı dahilinde Ankara’ya çağırılan Bolu Seben Kaymakamı Tuğçe Orhan, veda mesajı yayımlandı. Kaymakam Orhan, mesai arkadaşlarına ve Seben halkına teşekkür etti.
Çırav Dağı eteklerinde Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası
Türkiye Dağ Koşuları Şampiyonası ve İl Karmaları Ligi Birinci Etap yarışları Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın öncülüğünde Siirt'in Eruh ilçesinde gerçekleştirildi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Erzincanlı şampiyon kızlar havaalanında karşılandı
Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda ülkemize bronz madalya kazandıran Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci; Vali Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, sporcuların aileleri ve arkadaşları tarafından karşılandı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Esnafın iftar sofrasına misafir oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Depremzede Sultan teyzenin hayır duasını aldı
Mardin Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, depremzede Sultan teyze ile bir araya geldi. Sultan teyzenin hayır duasını alan Kaymakam Kayabaşı, "Her zaman yanındayız" dedi.
Samimi iftar sofrasında sohbet ettiler
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle iftar yemeğinde Güldal ailesinin konuğu oldu.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
İftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.
"Bereket büyüklerimizdedir"
Iğdır Valisi Ercan Turan, 18-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle büyüklere ziyarette bulundu.
“Gölgelerinde hayat bulduğumuz tüm büyüklerimize hürmetle…”
Konya Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Yaşlılar Haftası vesilesiyle ilçe Nüfus Müdürü ve İlçe Sağlık Müdürüyle beraber başımızın tacı olan çınarları ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik etti.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
60+ Tazelenme Üniversitesi
Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde kurulan "60+ Tazelenme Üniversitesi"nin akademik açılışı törenle yapıldı.
İbrahim amca ve Seher teyzenin engin gönüllerine misafir oldu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hazma Aydoğdu, beraberindeki birim amirleriyle birlikte İbrahim amca ve Seher teyzenin sahur sofrasına misafir oldu.
Beyzbol şampiyonası heyecanına ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beyzbol Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı izledi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Solmaz, "Kemer olarak böyle güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
Jandarmaya modern lojistik depo
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, fiziki olarak yüzde 66’sı tamamlanan ve 2025 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Jandarma Lojistik Depo Komutanlığı alanında incelemelerde bulundu.
“Kapısı çalınmayan hemşerimiz kalmayana kadar…”
Diyarbakır Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Volkan Hülür, vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, yeni gönül köprüleri kurdu. Kaymakam Hülür, “Kapısı çalınmayan hemşerimiz kalmayana kadar beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.
“Bizler vatandaşlarımız için varız”
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, şehit aileleri, gaziler ve asırlık çınarları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
Hayır dualarına talip oldu
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, köy ziyaretleri kapsamında Bağbaşı, Dağdemirler, Yaşamışlar ve Dağyenice köylerini ziyaret etti.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
Lokman amcaya teşekkür
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İntikamtepe Şehitliğini ziyaret etti. Şehitlikte dua eden Vali Aygöl, burada uzun yıllardır şehitliğin bakımı ve ihtiyacıyla ilgilenen Lokman amcayla bir süre sohbet etti.
“Devlet olarak minnettarız”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Ankara’dan Kars’a gezmeye gelen 50 şehit ailesini ağırladı. Devlet olarak şehit ailelerine minnettar olduklarını vurgulayan ve ailelerle tek tek ilgilenen Vali Polat, “Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin hizmetindeyiz, emrindeyiz” dedi.
"Vefa, kadir kıymet bilmektir"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Özarslan, "Vefa; büyük milletlerin evlatlarının gönlünde bulunur. Vefa, kadir kıymet bilmektir. Vefa, büyük bir erdemdir. Bizler her daim bu erdemin öncüsü olacağız” dedi.
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
"Büyüklerimize her zaman minnettarız"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Güldal Akşit Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Dallı, "Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız" dedi.
Murat Beşikci’ye ‘Yılın İdarecisi’ ödülü
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 ilin Valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı.