Arama
Arama Sonuçları
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
“Seni çok seviyorum, vali amca!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, 4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.
Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, şehit Erdi Demirer’in emaneti olan Çağan’ın okuma bayramı etkinliğine katılarak, okuma bayramı sevincine ortak oldu.
Vali koltuğu şehit çocuklarına emanet
Ülke genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören ve kutlamaları, valilik ve kaymakam makam devri ile başladı. Ordu’da valilik koltuğuna şehit çocukları oturdu.
Çağan bebek umut oldu
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgesinden Mersin’e gelen vatandaşları misafir edildikleri KYK Yenişehir Erkek Yurdu'nda ziyaret etti.
Şehidin emanetini omzunda gezdirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Vali Amcamı özledim, beni ona götürün” diyerek kendisini ziyarete gelen şehit Erdi Demirer’in emanetini omzunda gezdirdi.