Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı;

Şehit çocuğunu okuma bayramında yalnız bırakmadı

Ordu Valisi Tuncay Sonel, şehit Erdi Demirer’in emaneti olan Çağan’ın okuma bayramı etkinliğine katılarak, okuma bayramı sevincine ortak oldu....

Resim

VALİYİ OKUMA BAYRAMINA DAVET ETTİ

4 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, yol kontrolü sırasında PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in Haki Yener İlkokulu 1. sınıfında okuyan oğlu Çağan Demir, Vali Sonel’i okuma bayramı etkinliğine davet etti.

Şehidin emaneti Çağan’ın davetini kırmayan Vali Sonel, Haki Yener İlkokulu Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer Spor Salonunda gerçekleştirilen okuma bayramı programına katılarak, etkinlikte hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini ilgiyle izledi.

Resim

OKUMA BAYRAMI MUTLULUĞU

Çocukların gönlünde her zaman farklı bir yere sahip olan Vali Tuncay Sonel’i etkinlikte kendisini izlerken gören şehidin emaneti Çağan ile Vali Sonel arasındaki duygu yüklü diyalog fotoğraf karelerine yansıdı.

Resim

ŞEHİT ÇOCUKLARI BİZE EMANET

Vali Sonel, “Çağan evladımızın okuma bayramı etkinliğini izledik. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizlere emanettir. Çocuklarımızın yolu bahtı açık olsun. Bu güzel memlekete güzel işler yapacak yerlere geleceklerine inancım tamdır. Çocuklarımızı ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum