Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
‘Madalyasız kahraman’a dua
Kendisi de Kahramanmaraşlı olan Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Maraş savunmasının madalyasız kahramanlarından Yeniceli Mehmet Ağa’yı kabri başında dualarla andı.
Öğrencilerle tahtada soru çözdü
Ankara Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Çağatay Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda derse giren ve öğrencilerle tahtada soru çözen Kaymakam Mehmetbeyoğlu, bahçede de öğrencilerle basketbol oynadı.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
Bitlis'in kurtuluş günü kutlu olsun!
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, 8 Ağustos Bitlis'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla Gökmeydan’da düzenlenen törene katıldı.
Tarım işçilerine misafir oldu
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, ilçenin Fatih Mahallesi (Yayla) ve Gökpınar Mahallesinde konumlanan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek, çadırlarına misafir oldu.
Bölgenin en büyük mesire alanına halaylı açılış
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ak Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ile 27. Dönem Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Cemal Taşar ve Vahit Kiler ile birlikte bölgenin en büyük mesire alanı olan Tatvan Belediyesi Mesire alanının açılışına katıldı.
Gençlere kaymakamlığı anlattı
Kastamonu Cide Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Şehit Ayşe Aykaç Ortaokulu tarafından koordinasyonu sağlanan “Kariyer Günleri" projesi kapsamında Cide Kapalı Spor Salonunda meslek tanıtımı ile ilgili etkinlik düzenlendi.
Kahraman JÖH personeliyle iftar
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, koordinatör Vali olarak görevli olduğu Adıyaman’da görevini tamamlaması ve Bitlis’e dönüşünün ilk gününde terörle mücadelede büyük başarılar elde eden kahraman JÖH personelleri ile İçişleri Bakan Yardımcısı Sabri Erdil’in de katıldığı iftarda bir araya geldi.
Cumhuriyetle yaşıt Fatma nineye karanfil
Tunceli Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla ilçenin en yaşlılarını ziyaret ederek, karanfil takdim etti.
AYD'den Osmaniye'ye ziyaret
Anadolu Yayıncılar Derneği’nin (AYD) deprem bölgeleri ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Dernek Başkanı Sinan Burhan ve aralarında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu gazeteciler Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Jandarmaya deprem teşekkürü
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ilk gününden itibaren Adıyaman’da verdikleri büyük mücadele ile birçok canın kurtarılmasında etkin rol alan Bitlis İl Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret etti.
“Tek yürek olarak bugünleri atlatacağız”
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi gören depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Deniz yoluyla gelen depremzedeleri karşıladı
Antalya Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İskenderun Limanı’ndan kalkan ve içerisinde depremzedelerin bulunduğu gemiyi Alanya Limanı’nda karşıladı.
Oktay ÇAĞATAY
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Kan bağışına destek
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Kızılay kan bağışı aracını ziyaret ederek, kan verdi. Vali Çağatay, hayat kurtarmak için vatandaşları kan bağışına davet etti.
Eller yağmur için semaya çevrildi
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, Gökpınar Mahallesi Çamlık Mevkiini ziyaret ederek, burada gerçekleşen yağmur duası ve akabinde yapılan hayır yemeği programına katıldı.
Polis çiftin nikahına şahit oldu
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, polis çiftçin mutluluklarına ortak olarak, nikahlarına şahitlik yaptı.
Şehide kabri başında dua
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, Şehit Piyade Uzm. Onb. Mustafa Ünal’ın ailesini ziyaret etti. Kaymakam Şahin, hane ziyaretinin ardından aileyle birlikte şehidin kabrinde dua etti.
Yeni yılın ilk kitap fuarı
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Tatvan Belediyesi organizesinde bu sene birincisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarının açılış törenine katıldı.
Bitlis Özel İdaresi, 250 milyon liralık yatırım yapacak
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Genel Meclisi’nin 2022 Yılı Kasım Ayı olağan toplantısına katıldı. Vali Çağatay, Özel İdarenin tarihinin en yüksek bütçesi ile yatırım yapacağını belirtti.
Bitlis’te Selçuklu ve Osmanlı kıyafetleri defilesi
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ‘Vadideki Şehrin Kadınları Projesi’ kapsamında düzenlenen Selçuklu ve Osmanlı Devleti ile Kurtuluş Savaşı döneminde Anadolu kadınlarının giydiği giysilerin sergilendiği defileye katıldı.
Üniversite güvenliği masaya yatırıldı
Üniversitelerde yeni akademik yılın başlamasına sayılı günler kalırken Bitlis’te Vali Oktay Çağatay’ın başkanlığında yapılan Üniversite Güvenlik Toplantısı’nda üniversite ve yurtların güvenliği masaya yatırıldı.
Ahlat, 1071 Ahlat Şenlikleri’ne hazır
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Malazgirt Zaferinin 951. yıldönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenecek olan 1071 Ahlat Şenlikleri öncesinde Ahlat’ta incelemelerde bulundu.
Bitlis düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılını kutladı
8 Ağustos Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü Gökmeydan’da düzenlenen törenle kutlandı. Vali Oktay Çağatay, “Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de bundan tam 106 yıl önce Bitlis’imizde yazılmıştır" dedi.
Şehitler mevlit ve dualarla anıldı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde, vatanı korumak amacıyla yapılan mücadelede şehit olanlar için Bitlis çarşı merkezindeki Müftüler Camii’de mevlit programı düzenlendi.
Terörün bitmesiyle Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu
Bitlis ihracatta ilk 6 ayda Türkiye 4.'sü oldu. Bitlis Valisi Oktay Çağatay, "Bölgede terörün yok olmasıyla beraber birçok firmadan kente yatırım aldık" dedi.
Vali Çağatay: Ahlat’a her şey yakışıyor
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta’ etkinliğine katılarak, "Ahlat’a ve Bitlis’e her şey yakışıyor” dedi.
Mehmet Çağatay ÇAKAL
Pülümür Kaymakamı
Türker Çağatay Halim
Yozgat Vali Yardımcısı