Arama
Arama Sonuçları
Çankırı Ankara’ya taşındı
Çankırı'nın tarihi, kültürel ve yöresel değerlerini tanıtmak için gerçekleştirilen Çankırı Tanıtım Günleri Başkent’te başladı. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı’ya gelemeyen Ankara’daki Çankırılıları ve tüm Ankaralıları ‘Mini Çankırı’yı görmeye davet etti.
“Çankırı’ya bir vali, aynı zamanda bir evlat atanmıştır”
Çankırı Valiliği görevine başlayan Mustafa Fırat Taşolar, “Çankırı’ya bugün bir vali ama aynı zamanda bir evlat atanmıştır. Çünkü biz buraya, efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” dedi.
Tugayın bahçesine hatıra fidanı dikti
Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerine veda ziyaretinde bulunurken, Tugay Komutanlığı bahçesine de hatıra fidanı dikti.
Gençleri ağırladı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, "Anadoluyuz Biz" Projesi kapsamında Çankırı’dan Bartın’a gelen 44 genci misafir ederek, Bartın’dan güzel anılarla ayrılmalarını temenni etti.
Vali Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparak ilçenin yaralarını sarmak için büyük özveri ile görev yapan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Besni’nin fahri hemşehrisi oldu.
Hatay'da pişen aşlarda Çankırı'nın tuzu var
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Hatay'da faaliyet gösteren gönüllü aşevlerinin talebi üzerine bölgeye tır dolusu Çankırı tuzu gönderdi.
İsmail Çataklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın dün hayatını kaybeden annesi Gülsün Çataklı (80), Çankırı'da toprağa verildi.
Mehmet Kamil SAĞLAM
Salihli Kaymakamı
Ahmet Gazi KAYA
Şişli Kaymakamı