Hatay'da pişen aşlarda Çankırı'nın tuzu var;

Hatay'da pişen aşlarda Çankırı'nın tuzu var

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Hatay'da faaliyet gösteren gönüllü aşevlerinin talebi üzerine bölgeye tır dolusu Çankırı tuzu gönderdi....

Besni’ye 546 konteynerlik kent kuruluyor;

BESNİ'DE DEPREMİN YARALARINI SARMIŞTI

Adıyaman Besni’de koordinatör valilik yaparken deprem bölgesinin yaralarını saran ve Çankırı’nın depremden etkilenen vatandaşlar için seferber olmasına öncülük eden Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, deprem bölgesinden talepleri karşılamaya devam ediyor.

Resim

1 TIR DOLUSU ÇANKIRI TUZU

Hatay’da depremzedeler için hazırlanan yemeklerde kullanılmak üzere tuz ihtiyacı olduğu yönünde gelen talebi anında yerine getiren Çankırı Valisi Ayaz, depremzedelere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini tekrar göstermiş oldu.

Bir tır dolusu Çankırı tuzu Hatay’a ulaşırken, tuzlar ihtiyacı olan gönüllü aşevlerine ve depremzedeler için yemek üretimi yapan yerlere dağıtıldı.

Adıyaman’ın Besni ilçesine konteyner kent kuruluyor

DEPREMZEDEYİ VE İHTİYAÇLARINI UNUTMUYOR

Gönüllü aşevi yöneticileri Vali Ayaz, Çankırı Valiliği ve Çankırı halkına teşekkürlerini iletirken, “Tuz olmazsa olmaz bir kalem fakat ihtiyaç listelerinde unutuluyor. Depremzedeyi ve ihtiyaçlarını unutmayan Çankırı Valiliğimize, Valimiz Abdullah Ayaz’a ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen sanayicilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum