Arama
Arama Sonuçları
Çayelili Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Mecit Balcı düzenlenen devlet töreni ile toprağa verildi. Cenaze törenine Vali İhsan Selim Baydaş ile Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de katıldı.
Muhammet Fatih Demirel’e ‘Yılın İdarecisi’ ödülü
Rize Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, 10 Ocak İdareciler Günü kapsamında 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Sosyal Hizmet Ödülü aldı.
Ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldılar
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.
Çayeli ve Güneysu’da sel ve heyelan
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gece geç saatte başlayan yoğun yağış sonrası heyelanların meydana geldiği Çayeli ve Güneysu ilçelerinde incelemelerde bulunarak beraberindeki yetkililerden bilgi aldı.
Bakır üzerine işleme yaptı
İlk ilçe ziyaretini Çayeli’ne gerçekleştiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayelili kadınların atölyelerde ürettiği el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları inceledi.
Faik Oktay Sözer
Beykoz Kaymakamı
Murat Karaloğlu
Erciş Kaymakamı
Hüseyin Engin Sarıibrahim
Mülkiye Müfettişi
Erol Karaömeroğlu
Mülkiye Müfettişi
Abdullah Ayaz
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Tarihi ahşap köprünün maketini hediye etti
Rize Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret ederek, Çayeli’nde bulunan ve 'Kültür Varlığı' olarak tescillenen Tarihi Buzlupınar (İstoponos) köprüsünün maketini hediye etti.
Annesini son yolculuğuna uğurladı
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, önceki gün vefat eden annesi Suna Sarıibrahim’i son yolculuğuna uğurladı. İçişleri Bakanı Mehmet Ersoy, valiler ve vatandaşlar cenaze töreninde Vali Sarıibrahim’i yalnız bırakmadı.
Vali Sarıibrahim’in anne acısı
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in annesi Suna Sarıibrahim, ikamet ettiği İstanbul’da Hakkın rahmetine kavuştu.
‘Doğamıza zarar vermeyecek kadar turist gelsin’
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize gastronomisinin tanıtılması adına en önemli festivallerden biri olan GastroRize Festivalinin açılış programına katıldı. Vali Çeber, “Biz Rize’de her tarafın turistle dolmasını istemiyoruz. Doğamıza zarar vermeyecek kadar turist gelsin” dedi.
Protokol minibüsle açılışa gitti
Rize Valisi Kemal Çeber’in katılımıyla Çayeli Ortaköy Şehit Muhammet Çakıl Köy Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Çayeli Ortaköy Şehit Muhammet Çakıl Köy Yaşam Merkezi’nin açılışına katılmak üzere İl Özel İdaresine ait minibüsle kurum müdürleri ile birlikte Çayeli ilçesine giden Vali Kemal Çeber, yolculuk süresi boyunca Rize’de devam eden projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Arıcılara 1.341 kovan dağıtıldı
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygulanan ''Arıcılığın Geliştirilmesi Projesi" kapsamında bin 341 adet kovan dağıtımı yapıldı.
Mehmet AKTAŞ
İçişleri Bakan Yardımcısı
Münir Karaloğlu
İçişleri Bakan Yardımcısı
Muhammet Fatih DEMİREL
Elbistan Kaymakamı
Muhammed Burak Akköz
Arpaçay Kaymakamı
Selin SARI
Eşme Kaymakamı
Emir Osman BULGURLU
Çerkeş Kaymakamı
Ömer Faruk TUNCER
Söğüt Kaymakamı
Miraç AKBULUT
Bartın Vali Yardımcısı
Yakup Papaker
Divriği Kaymakamı
Erol AYYILDIZ
Bursa Valisi