Bakır üzerine işleme yaptı;

Bakır üzerine işleme yaptı

İlk ilçe ziyaretini Çayeli’ne gerçekleştiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayelili kadınların atölyelerde ürettiği el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları inceledi....

Resim

İLK İLÇE ZİYARETİ ÇAYELİ'NE

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilk ilçe ziyaretini Çayeli ilçesine gerçekleştiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Vali Baydaş’ı kaymakamlık önünde Kaymakam Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Muhammet Fatih Demirel'den ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Baydaş, buradan Çayeli Belediyesine geçerek Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'den belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Resim

KADINLARIN İŞ HAYATINDA AKTİF OLMASI ÖNEMLİ

Vali Baydaş ve eşi Zeyneb Baydaş, Çayeli 'Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret etti. Çayelili kadınların atölyelerde ürettiği el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakır üzerine işleme yapan Vali Baydaş, başarılı çalışmalardan dolayı kooperatif üyelerini tebrik ederek, kadınların sosyal, ekonomik ve iş hayatında aktif olmasını çok önemsediklerini ifade etti.

Resim

JANDARMA İLE ÖĞLE YEMEĞİ

Vali Baydaş'a ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Jandarma Komutanı Ali Güngör de eşlik etti.

Vali Baydaş, Çayeli ilçesindeki programlarının ardından İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret öncesinde tören mangasını selamlayan Vali Baydaş, İl Jandarma Komutanlığındaki er, erbaş ve personellerle öğlen yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası Vali Baydaş, İl Asayiş toplantısına başkanlık etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum