Arama
Arama Sonuçları
Nuh'un Gemisi konsept alınacak
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cehennem Deresi'ne yapılacak olan Cam Seyir Teras alanında inceleme yaptı. Vali Atay, projenin, Hz. Nuh Gemisi'nin konsept alınarak yapılacağını belirtti.
Cennet ve Cehennem Vadisi'nde teftiş
Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Cennet ve Cehennem Vadisi Bölgesi'nde yürütülen çalışmalarını inceledi.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
Vali yardımcısı oğullarına vasiyetini şiire döktü
Kocaeli’nden Sakarya’ya tayin olan şair Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, oğullarına vasiyetini mısralara döktü. Şiirinde oğullarına hayat dersi niteliğinde tavsiyelerde bulunan Avşarbey, “Zorbalığı bir hak görme/ Hak adaleti yok görme/ Bir Fatiha'yı çok görme/ Mülki denen zata oğul” dedi.
Cehennem Deresi, turizmde adını daha fazla duyuracak
Dünyada sayılı kanyonlar arasında gösterilen ve Artvin’in Ardanuç ilçesinin önemli turizm değeri olan Cehennem Deresi Kanyonu, Artvin ve Ardanuç’un turizmine daha fazla katkı sağlayacak.
Depremzedelerle iftar mutluluğunu paylaştı
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi iş birliğinde ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
40 yıl sonra terörden arındırılan Cilo’da silah sesleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı
Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile terörden arındırılan 3.400 rakımlı Cilo Sat Dağlarında, silah yerleri yerini davul zurnalı halaya bıraktı. 40 yıl aradan sonra, 20-25 bin yıllık olduğu tahmin edilen buzulların bulunduğu Cilo Sat Dağları’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.