Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı;

Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu....

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Karlıova Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Bingöl J. Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan ile birlikte 2000 rakımda konuşlu Yiğitler  Karakolu'nda kahraman askerler iftar  yaptı. 

"KAHRAMANLARLA GURUR DUYDUM"

Askerler sohbet eden Vali Usta, "Ramazan’ın sonuna geliyoruz. Bugün iftarımızı  Karlıova Kaymakamımız Tufan Bağır Gilan, Bingöl J. Komutanımız Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürümüz Şükrü Orhan ile birlikte zamanında terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki 2000 rakımda konuşlu Yiğitler  Karakolu'nda  vatanımızın huzur ve güvenliği için 7/24 nöbet tutan yiğit jandarmalarımızla birlikte yaptık. Zorlu şartlarda  görev yapan kahraman jandarmalarımızla gurur duydum.  Bingöl'de vatandaşlarımıza sağladıkları huzur ve güven ortamından dolayı aziz milletimiz ve Bingöl halkı adına kahraman jandarmalarımıza, komutanlarına ve onları yetiştiren sevgili ailelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum