Arama
Arama Sonuçları
"Bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıyoruz"
Hopa ilçesini ziyaret eden Artvin Valisi Cengiz Ünsal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Ünsal, esnaf ve vatandaş ziyaretleri sayesinde bölgenin ekonomik dinamiklerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.
Yusufeli Viyadüğü yüzde 99.5 oranında tamamlandı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 km kısaltacak olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün yüzde 99.5 oranında tamamlandığını belirtti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
14 yaşındaki oğlunu kaybeden esnafı cenazede yalnız bırakmadı
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 14 yaşında mide kanamasından oğlunu kaybeden şehrin tanınmış esnaflarından Ferhat Biçer’i cenazede yalnız bırakmadı. Esnaf oğlunun tabutunu taşıyan Vali Makas, merhum için dua etti.
3 kaymakam vekiliyle vedalaştı
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, dil eğitimi almak için yurtdışına gidecek olan ve görevlerinden ayrılan kaymakam vekilleriyle vedalaştı.
Yemek yarışmasında jüri üyeliği yaptı
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 14-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kale Turizm ve Otel İşlemeciliği Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek düzenlenen etkinliğe katıldı.
N. Cengiz Yamakoğlu
111. Dönem Kaymakam Adayı
Yüksek lisansını başarıyla tamamladı
111. dönem kaymakam adayı N. Cengiz Yamakoğlu, yüksek lisansını başarıyla tamamladı. Kaymakam Yamakoğlu, desteği için eşine, danışman hocasına ve hocalarına teşekkür etti.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
"Ahirette misli misli karşınıza çıkacak"
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Süleymanpaşa ilçesinde okul yaptıran ve okul yapılması için arsa temin ederek eğitime katkı sağlayan hayırseverlerle birlikte iftar yaptı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Soytürk, "Bunun bir de ahiret kısmı var. Bir gün öbür tarafa gideceğiz ve bir hesap vereceğiz. İnanıyorum ki ahirette bunun misli misli karşınıza çıkacak" dedi.
"İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Çiçek, "İntiharın önlenebilir bir halk sağlığı sorunu olması nedeniyle yapılacak çalışmalar önem arz etmektedir" dedi.
İNDES iftarında depremzedelere yemek dağıttı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, depremin hemen ardından afetzedelerin yardımına koşan ve hâlâ bölgede yardım faaliyetlerine devam eden ender yardım kuruluşlarından olan İnsani Destek ve İyilik Derneği’nin (İNDES) iftarına katıldı.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
“Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele eylesin!”
Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehit Jandarma Er Ferhat Alakuş'un emaneti olan kıymetli ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit annesinin elini öptü.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tenis Turnuvası'na katıldı. Takım elbisesini çıkarıp, spor kıyafetlerini giyen Vali Pehlivan, eline aldığı raketiyle kortta fırtına gibi esti.
TİMBİR 1 yaşında
81 il ve 25 ülkede temsilciliği bulunan, 1000 haber sitesinin üyesi olduğu ve Cumhurbaşkanlığı onayı ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) 1 yaşında.
Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun Artvin
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlama törenine katıldı.
İnşaatı devam eden okullar için talimat verdi
İnşaat çalışmaları devam eden okullarda inceleme yapan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, okulların belirlenen sürede tamamlanması için talimat verdi. Kızılkaya, "Kentte inşa edilen modern ve nitelikli okullarımız ile eğitim kalitesi yükseldi" dedi.
"Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalı"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Yüzyılında Kadın Hakları Paneli'ne katıldı. Panalde konuşan Vali Şahin, "Türkiye’de kadınların iş hayatına atılmasının önündeki en büyük engellerinden birisi de kreş-gündüz bakım evi konusudur. Hedefimiz kadınlarımızın anne olmasının önündeki engelleri kaldırmak. Kadınlarımız hem anne hem de iş hayatına dâhil olmalılar" dedi.
“Daha fazla insanımızı iş gücüne dahil edeceğiz”
İl İstihdam Kurulu’na başkanlık yapan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Şehrimizde istihdamı daha çok artırmak, daha fazla insanımızı iş gücüne katmak için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
"Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Borçka ilçesinde meydana gelen taşkın ve heyelanlardan etkilenen bölgelerde inceleme yaptı. Vali Ünsal, "Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Devletimizin tüm imkanları seferber edildi" dedi.
Van’ın geleceği kongrede masaya yatırılıyor
İki gün sürecek ‘Uluslararası Vizyon Van Kongresi’ başladı. Kongrede Van’ın geleceğinin masaya yatırılacağını belirten Vali Ozan Balcı, “Van’ın ufku açık. Bugüne kadar çok güzel işler yapıldı, yapılıyor. Bizden sonra da yapılacak” dedi.
Okul inşaatında inceleme
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Kemalpaşa ilçesinde yapımı devam eden 32 derslikli Kemalpaşa İlkokulu ve Ortaokulu inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
"Günlük 4 bin ton atık ayrıştırılıyor"
Ankara'nın Sincan Kaymakamı Levent Kılıç, Kaymakam Adayı N. Cengiz Yamakoğlu ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Celal Almaz ile birlikte Tıbbi Atık İmha ve Evsel Atık Bertaraf Tesisi'ni ziyaret etti. Kaymakam Kılıç, "Tesisimiz, belediye atıkları, tıbbi atıklar ve tehlikeli atıkları kabul etmektedir. Günlük ortalama 4 bin ton atık ayrıştırıyor" dedi.
"Sarp Sınır Kapısı yeni rekorlara imza atıyor"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin Kafkasya ile Orta Asya’ya açılan kapısı konumunda olan Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Sarp Sınır Kapısı, 2 milyar dolara ulaşması beklenen ihracat rakamıyla her geçen gün yeni rekorlara imza atmaya devam ediyor" dedi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı
Sakarya’nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu şehit olan 13 yıllık polis Cengiz Parlak (36), memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.