Arama
Arama Sonuçları
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
Yaşam merkezini köylülerle açtı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, Zile'nin Çiftlik köyünde oluşturulan Köy Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
Gençlerden, Vali Kaya'ya futbol kulübü sözü
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İlyasköy'ü ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi. Gençlerin futbol sahası talebiyle karşılaşan Vali Kaya, "Gençlerin saha talebi oldu. Söz verdiler, köyün futbol kulübünü kuracaklar" dedi.
“7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz”
‘Şehir buluşmaları’ programının ilkini Taşköprü beldesinde gerçekleştiren Yalova Valisi Hülya Kaya, “Şehrimizi yakından tanımak, milletimizin sinesinde vatandaşlarımızla hemhal olmak ve seslerine kulak vermek için sahadayız. Kadın, erkek, 7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz. Nerede bir ihtiyaç varsa onu gidermek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Hilal KIZILKAYA
Araban Kaymakamı
Cengiz KARABULUT
Gaziantep Vali Yardımcısı
Muhammed Enes İPEK
Çıldır Kaymakamı
Davut SİNANOĞLU
Giresun Vali Yardımcısı
Ömer Bilgin
Çiftlikköy Kaymakamı