“7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz”;

“7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz”

‘Şehir buluşmaları’ programının ilkini Taşköprü beldesinde gerçekleştiren Yalova Valisi Hülya Kaya, “Şehrimizi yakından tanımak, milletimizin sinesinde vatandaşlarımızla hemhal olmak ve seslerine kulak vermek için sahadayız. Kadın, erkek, 7'den 77'ye milletimizin her ferdiyle istişare edeceğiz. Nerede bir ihtiyaç varsa onu gidermek için var gücümüzle çalışacağız” dedi....

Resim

VATANDAŞLAR SORUNLARINI AKTARDI

Yalova Valisi Hülya Kaya, "Şehir Buluşmaları" programının ilkini Taşköprü beldesinde gerçekleştirdi. Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapılan buluşmada vatandaşlar sıkıntılarını Vali Kaya ve ilçe protokolüne aktardı.

Resim

ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Programda konuşma yapan Vali Kaya, "Bugün ilk vatandaşla buluşmamızı burada Taşköprü'de sizlerle birlikte yapıyoruz. Dolayısıyla bu ilki de sizinle gerçekleştirdiğimiz için ben çok mutluyum. Bugün biz sizleri dinleyeceğiz. Sizlerin bizlere iletmek istediğiniz konulara çözüm bulmaya çalışacağız. Çok güzel bir ilçede, çok güzel bir beldede oturuyorsunuz. Öncelikle sizleri ondan dolayı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte beraber ilerleyeceğiz" dedi.

Resim

BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ

Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin de bozuk yolla ilgili bilgi verdi. Geçen sene Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden izin alıp yolu kapatarak bakım, onarım yaptıklarını hatırlatan Bilgin, "Aslında buranın karayollarında olması lazım. Standardı çok pahalı. Yolun kenarlarında da suya akıntı verilmemiş. Bize de oradan izin vermedikleri için elimiz kolumuz bağlı oldu ama biz yine de para harcıyoruz" ifadesini kullandı. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum