Arama
Arama Sonuçları
Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi.
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Patlamada yaralanan asker ve vatandaşlarla görüştü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, bağ evinde meydana gelen patlamada yaralanan asker ve vatandaşları, tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.
"Bu çalıştay yol haritasını belirleyecek"
Turunçgil Çalıştayı’nın kapanış programına katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Bu çalıştayda ortaya konulan görüşler, yapılan tespitler, getirilen öneriler, çalıştayın temasında yer alan yol haritasının belirlenmesine, planlı üretimin hayata geçirilmesine olumlu ve önemli katkılar yapacaktır" dedi.
"Mersin, dünyanın en verimli topraklarına sahip"
"Üretim Planlamasında Turunçgil Yol Haritası” Temalı Turunçgil Çalıştayı'na katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Mersin, Çukurova’mız dünyanın en verimli topraklarına sahiptir. Burada yetişmeyen ürün yok" dedi.
Van’da OSB içine anaokulu
Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisinde yapımı tamamlanan 8 derslikli anaokulunun açılışını yaptı.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.
Çocuklarla uçurtma uçurdu
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Atletizm Pistinde düzenlenen Uçurtma Şenliği etkinliğine katıldı. Şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen, onların neşesine ortak olan Vali Aydoğdu, tüm çocukların bayramını kutladı.
Hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Bir günde 3 köyü ziyaret eden Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, hem köylerde yapılan çalışmaları inceledi hem de vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Bayramda Edirne şehir merkezine 300 bin araç girişi oldu
Edirne’de 2024 yılında yürütülen kamu yatırımlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Yunus Sezer Başkanlığında Devecihan Kültür Merkezinde yapıldı.
Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.
Muhtarlık yarışını kaybeden Kırşehirli çobandan şiirli sitem
Kırşehir'de seçimleri kaybeden muhtar adayı, sosyal medyadan paylaşımda bulunarak akrabalarına ve yakınlarına şiirle sitemde bulundu. Muhtar adayının yayınladığı gülümseten videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, “Anadolu irfanının en güzel örneklerinden. Samimi, içten, içimizden” dedi. Muhtara sahip çıkan Vali Buhara, “Çoban, bu muhtarlık yapamaz. Devlet deyip daireye varamaz” denilen Aydın Battal hemşehrimize devletimizin kapıları her daim açık” mesajı gönderdi.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
"Yürekleri sevgi dolu kardeşlerimizin yanlarındayız"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Vali Arslan, "Yürekleri sevgi dolu, masumiyetin ve iyiliğin timsali down sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarındayız" dedi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
"Senin beni izlediğini biliyorum"
Çorum'da şehit babasının kabrine katılacağı jimnastik yarışması için "Senin beni izlediğini ve hep yanımda olduğunu biliyorum" yazılı bir not bırakan Miray Şah herkesi duygulandırdı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü programında şehit Habib Gökçe'nin kabrinde notu gören Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yarışları izlemeye gitti ve Miray Şah'a destek oldu.
"Hakkâri, özel hazırlanmış bir plato gibi"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentin doğası ve spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Vali Çelik, "Hakkari coğrafi olarak inanılmaz bir alan, adrenalin tutkunları için çok değerli. Kanodan, dağ kızağına, yamaç paraşütünden, dağcılık faaliyetlerine ve trekkinge kadar birçok alanda Hakkâri sanki macera severlere özel hazırlanmış bir plato gibi" dedi.
Kar Ragbi Şampiyonası kıran kırana geçti
Türkiye'de ilk defa düzenlenen 2024 yılı Türkiye Ragbi Federasyonu Kar Ragbi Şampiyonası Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde oynanan maçlarla tamamlandı. Kıran kırana geçen maçlarda dereceye giren takımlara ödülleri Isparta Valisi Aydın Baruş verdi.
Huzur Şehri Tokat
Tokat Valiliği öncülüğünde Avrupa Birliği tarafından desteklenen Tokat Belediyesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi paydaşlığında yürütülen Huzur Şehri Tokat adlı projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
"Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın"
Lise öğrencileriyle bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, onlara meslek seçimiyle ilgili öğütlerde bulundu. Vali Yavuz, "Meslek seçimi ahlaki temellere dayanmalıdır. Aldığınız puanlara göre değil en iyi olabileceğiniz alanlara göre meslek seçimi yapın. Hangi işi yapıyorsanız en iyisini yapın" dedi.
Öğrencilerin heyecanına ortak oldular
2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başladı, 15 günlük ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci de bugün yeniden ders başı yaptı. Okulun ilk günü okulları ziyaret eden valiler ve kaymakamlar da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Minik Asya’nın isteğini kırmadı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, sömestr karne töreninde kendisini evine davet eden Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu öğrencisi Asya Şimşek ve ailesini ziyaret etti.
Gençlerle gazileri buluşturacak
Cumhuriyetin 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında Sinop Valiliği koordinesinde, gazilerin ve şehit ailelerinin, öğrencilerle bir araya geleceği “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” etkinliği için Vali Dr. Mustafa Özarslan’ın başkanlığında iş birliği protokolü imza töreni düzenlendi.
“Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz”
Afyonkarahisar’da Vali Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında şehrin asayiş ve güvenliği masaya yatırıldı. Yiğitbaşı, “Suça ve suçluya geçit vermeyeceğiz” dedi.
"Tatile çıkıyoruz"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili nedeniyle Orhan Şaik Gökyay İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
Takdir alan 30 bin öğrenciye kitap gönderdi
Van Valisi Ozan Balcı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısında takdir belgesi alan 30 bin öğrenciye PTT aracılığıyla kitap gönderdi.
Seramik üreticilerinin katı atık sorununa neşter
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Vali Işın, "Seramik üreticileri katı atıklarını komşu illere göndermek durumunda kalıyorlar. Kurulacak tesis, kimyasal olmayan katı atıkların toplanması, taşınması, bertaraf ve depolaması hizmetleri sunarak bu soruna çözüm getirecek" dedi.
“Evlatlarımıza sahip çıkalım”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Salar’da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimine katıldı. Çocukları korumanın zorlaştığını belirten Vali Yiğitbaşı, “Evlatlarımıza sahip çıkalım” uyarısında bulundu.
"Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "Kafes-30" operasyonuyla Interpol tarafından kırmızı bültenle arama kaydı bulunan 10 kişinin yakalandığını bildirdi. Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsini tek tek kafesin içine koyacağız" dedi.