Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Ergin, öğrencilerle çöp topladı
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte çöp topladı.
Deprem konutlarında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, kalıcı konut inşaatlarını yerinde inceleyip, son durum hakkında denetim yaptı.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Ormana atılan çöpleri topladılar
Giresun'un Tirebolu ilçesinde "Orman Benim" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan ve beraberindekiler, ormana atılan çöpleri topladı.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
'Temiz bir Tuzlukçu' için çöp topladılar
Konya Tuzlukçu Kaymakamı Eyyüp Tuğ, ilçenin daha temiz olması için düzenlenen Çöp Toplama Etkinliğine katıldı.
"Tabiat dedemizden miras kalmadı ama..."
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Munzur Vadisi Milli Parkı’nda düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı. Vali Tekbıyıkoğlu, "Parçası olduğumuz tabiat dedemizden miras kalmadı ama torunlarımızdan ödünç aldık" dedi.
Gençlerle doğa yürüyüşü
Düzce Valisi Selçuk Aslan, üniversite öğrencileriyle doğa yürüyüşüne çıktı. Gençlerle spor ve sağlık dolu bir cumartesi günü geçiren Vali Aslan, çevre temizliğine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.
Kristal karlar diyarındaki ralli heyecanı kupayla taçlandı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak planlanan Sarıkamış Rallisi sona erdi.
Maden sahasında toprak kaydı: 9 kişi aranıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında geniş bir bölgede toprak kayması meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çevre il ve ilçelerden çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.
"Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, vahşi çöp depolama alanında rehabilitasyon çalışmalarının başladığını belirtti. Demir, "Vatandaşlarımızın rahatsızlıkları giderilmiş olacak. Her şey daha yaşanılabilir bir Cizre için" dedi.
İskenderun'da 588 bina mahkemelik olduğu için yıkılamıyor
Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin en çok etkilediği kentlerden Hatay'ın İskenderun ilçesinde binaların kontrollü olarak yıkımı sürüyor. İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, ağır hasar alan binaların yüzde 87,41’inin yıkımının yapıldığını, kalan 588 binanın da hukuki sürecin tamamlanmasının ardından yıkımının gerçekleştirileceğini söyledi.
Fırtınanın getirdiği çöpleri topladı
Kastamonu Abana Kaymakamı Osman Sarı ve kurum amirleri, ilçede yaşanan fırtına sonucu denizden plaja vuran çöpleri toplamak için liman bölgesinde temizlik yaptı.
Öğrencilerle birlikte çöp topladı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Merzan Mahallesi Okullar Bölgesine giderek öğrenci ve öğretmenler ile birlikte çöp toplama etkinliğine katıldı.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
Okulları ziyaret edip, ihtiyaçları gideriyor
Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki okulların ihtiyaçlarını gidermeye devam eden Kaymakam Abdullah Şahin, Mehmet Akif İnan Ortaokulu'nun oturma bankı ve çöp kovası talebini yerine getirdi.
Yurtta Cumhuriyet coşkusu
Cumhuriyetin 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Konserler, fener alayları ve birçok etkinlikte binlerce kişi bir araya geldi. Valiler ve kaymakamlar, düzenlenen tebrikat törenlerinde tebrikleri kabul etti.
“İlçemize hoş geldiniz kaymakam abi”
Çorum Oğuzlar Kaymakamlığı’na atanan ve 9 Ekim’de görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Muhammed Turan’a, ilçenin çocukları ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.
Kayseri Kitap Fuarı kapılarını açtı
22 Ekim’e kadar açık kalacak ve 6. Kez Kayserililerle buluşacak olan kitap fuarının açılışını yapan Vali Gökmen Çiçek, 400’ü şehir dışından 500 yazarın fuarda okuyucularla buluşacağını söyledi.
Temiz köylere yeşil bayrak
Vali Numan Hatipoğlu’nun “Tokat’ı Temiz tut, Doğayı Koru!” sloganıyla başlattığı proje ile 60 kişiden oluşturulan mobil ekip, hizmet bölgelerinin tamamında bizzat temizlik çalışmaları yapacak. Proje sonunda başarı sıralamasına göre köylere “Yeşil Bayrak” ve sertifika verilecek.
İlk fideler toprakla buluştu
Sivas Belediyesi tarafından Katı Atık Depolama Sahasında yapımı tamamlanan Cam Serada ilk domates fideleri toprakla buluştu.
“Sizler bizim gururumuzsunuz”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerde gazilerle bir araya gelerek, “Sizler bizim gururumuzsunuz” dedi.
Göletin çevresindeki çöpleri topladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğaseverlerle birlikte Serpincik Göleti çevresine bırakılan cam, poşet ve ambalaj başta olmak üzere çok sayıda çöpü toplayarak, çevre temizliğine dikkat çekti.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
Aslolan kirletmemek!
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Dünya Temizlik Günü kapsamında gençler ile birlikte kent ormanı temizlik etkinliğine katılarak, çöp topladı.
Çocuklarla birlikte çöp topladı
Dünya Temizlik Günü nedeniyle düzenlenen temizlik kampanyasına katılan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, çocuklarla birlikte çöp topladı.
Hayırsever iş insanından örnek bağış
Bağışlarıyla ön plana çıkan Şençopur ailesi örnek bir bağışta daha bulundu. Bugüne kadar yaptıkları bağışlarla devlet millet iş birliğine önemli katkılarda bulunan aile, Isparta'nın Uluborlu ilçesinde huzurevi, yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi inşa ettirecek.
Bakır üzerine işleme yaptı
İlk ilçe ziyaretini Çayeli’ne gerçekleştiren Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çayelili kadınların atölyelerde ürettiği el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları inceledi.
Bağımlı gençleri şifaya kavuşturacak merkez
Kayseri Valiliği, Yeşilay ve hayırseverlerin işbirliği ile yaptırılacak olan Yeşilay Uyuşturucu İle Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.