Arama
Arama Sonuçları
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Milli takım forması ile sevindiler
Gaziantep Nurdağı Şehit Uğur Saka İlkokulu'ndaki öğrenciler kendilerine hediye edilen Milli Takım forması ile bayrama mutlu girecek.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
İftarda depremzede ailenin acısını paylaştı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ramazan ayında her gün farklı bir adreste vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Kaymakamın ziyaret ettiği 90 yaşındaki Hatice teyze: Bugün yeniden doğdum
Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, eşi Sümeyye Kübra Dağlı ile birlikte Hatice Altuntaş’ı, Özkürtün Beldesi Süme Mahallesinde kaldığı evinde ziyaret etti.
44. Uluslararası Maratonun startını vali verdi
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu’nun startını verdi.
Ekinözü’ne Habib Güneyli atandı
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Habib Güneyli görevlendirildi.
Merhum Kaymakam Coşkun'un ailesine sabırlar diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, vefat eden Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
İstanbul’un büyük ilçelerinde Etüt Merkezleri açılacak
İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında, mülki idare amirleri ve il müdürlerinin katılımı ile “Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Toplantısı” gerçekleştirildi.
Lokma hayrına katıldı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Denizli İl Müftülüğünün düzenlediği Mevlid-i Şerif, Dua Programı ve lokma hayrına katıldı.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu
Kahramanmaraş'ın Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulundu. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.
Kaymakama yeni yıl tebrik kartı gönderdi
Samsun'un Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, kendisine yeni yıl tebrik kartı gönderen Zeynep Naz Coşkun'u ve arkadaşlarını ziyaret etti.
Vali Coşkun’un annesi son yolculuğuna uğurlandı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'un hayatını kaybeden annesi Kamuran Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
Yaşam merkezini köylülerle açtı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu, Zile'nin Çiftlik köyünde oluşturulan Köy Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı.
“Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinde yapımı devam eden deprem konutları inşaatında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, “Depremzede vatandaşlarımızın bu kalıcı konutlarına bir an evvel kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
Ağrı'da öğrenci servisi kaza yaptı: 20 yaralı
Ağrı'da servis minibüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2'si ağır 20 lise öğrencisi yaralandı. Yaralıları hastanede ziyaret eden Vali Mustafa Koç, onlara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Korucuların ihtiyaç ve taleplerini dinledi
Batman'ın Sason Kaymakamı Murat Mete, Derince Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı Sitripisu Korucu Noktası'nı ziyaret etti. Korucularla sohbet eden Kaymakam Mete, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
30 yıllık usta ile mesleğin inceliklerini konuştu
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, kentte 30 senedir ayakkabı tamirciliği yapan 62 yaşındaki Ramazan Usta ve ailesini evinde ziyaret etti. Vali Sarıibrahim ve Ramazan Usta, meslekle ilgili sohbet etti.
Mavi Vatan da kırmızı beyaz
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında, Kaleiçi Yat Limanından Konyaaltı Sahiline hareket eden deniz araçlarının Mavi Vatan’ı kırmızı beyazla süslediği Deniz Korteji’ne eşlik etti.
Cumhuriyet’le yaşıt
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyetle yaşıt olan 100 yaşındaki Fatma Bebek’i Şekerdere Köyündeki evinde ziyaret ederek, hayırlı ömürler diledi.
“Ahilik toplumun yoluna yine ışık tutacak”
Esnafları ziyaret ederek Ahilik Haftası’nı kutlayan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bir demirci dükkanında demir dövdü. Vali Coşkun, “Ahilik, dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da bu toplumun yoluna ışık tutacak; iyiliğe dair yürüyüşümüz ahiliğin manevi muhafazası altında güvenli ve istikrarlı çizgisini devam ettirecek” dedi.
Şehide 40. gün mevlidi
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehadetinin 40’ıncı gününde düzenlenen Mevlid-i Şerif'e katıldı.
Yaralı askere ‘geçmiş olsun’ ziyareti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 28.08.2023 tarihinde Pençe Kilit Harekâtı kapsamında Kuzey Irak'ta 1558 Rakımlı Tepe Üs Bölgesinde kayarak düşmesi sonucu ayağından yaralanan Gazi Piyade Sözleşmeli Er Habil Bildirici'yi Kadirli ilçesinin İlbistanlı Köyündeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Pazaryolu'nda 7 ev ile 8 ahır yandı
Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde çıkan yangında 7 ev, 8 ahır kullanılmaz hale geldi. İlçeye 30 kilometre uzaklıktaki Konakyeri Mahallesi'nde akşam saatlerinde bir evin çatı katında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki ev ve ahırlara sıçradı.