Arama
Arama Sonuçları
Vatandaşların derdine derman oldu
Halk Günü Toplantısı düzenleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Eski Vali Öztürk'ten çarpıcı ve düşündürücü bir yazı
Emekli Vali Orhan Öztürk, "Hayvanın insanlığı ve insanın hayvanlığına dair" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Çarpıcı ve düşündürücü ifadelerin yer aldığı yazıda, önemli anekdotlar da yer aldı.
Nitelikli kamu hizmeti için iş birliği şart
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Çiftçi, "Vatandaşa nitelikli kamu hizmeti sunmak için tüm kurumların birbiriyle iş birliği halinde olması gerekiyor" dedi.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
"Bütün muhtarlar benimle yüz yüze görüşebilir"
Viranşehir’de muhtarlarla buluşarak, talepleri dinleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ayda iki hafta salı günü muhtarlarla bir araya geldiğini ve dileyen her muhtarın gelerek kendisi ile yüz yüze görüşebileceğini belirtti.
"Birlikte aşılamayacak hiçbir engel yok"
Halk günü toplantısında vatandaşın derdini dinleyen Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, "Birlikte aşılamayacak hiçbir engel yoktur, yeter ki aynı yürekle dinleyelim, konuşalım" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinledi.
Vali Özarslan: Kontrol altına alacağız
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, artık halk sağlığı sorunu haline gelen sivrinek nedeniyle İş Birliği Protokolü imzalandığını belirterek, "Yapılacak çalışmalarla sivrisinek popülasyonunun kontrol altına alınmasını hedefleniyoruz" dedi.
17 köyün muhtarını tek tek dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova ilçesindeki köy muhtarları ile bir araya geldi. Vali Çelik, 17 köyün muhtarı ile toplantı yaparak, talepleri tek tek dinledi.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"Gitmediğin yer senin değildir" dedi ve bütün köyleri ziyaret etti
Sivas'ın Divriği Kaymakamı Resul Tutay, "Gitmediğin yer senin değildir" anlayışıyla başlattığı köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı 105 köyü ve mezrayı ziyaret etti, sorun ve talepleri yerinde dinledi.
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Sahaya inen kaymakam esnafı tek tek gezdi
Aydın'ın Koçarlı Kaymakamlığına atanan ve göreve başlayan Ramazan Taşkın, ilk olarak ilçe esnafını ziyaret etti. Dükkanları gezen Kaymakam Taşkın, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Adıyaman'da vatandaşa sunulan hizmetler istişare edildi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısında vatandaşlara farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesiyle ilgili hususlar istişare edildi.
Adıyaman'da bağımlılığa karşı savaş açıldı
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.
Halk gününde vatandaşın derdini dinledi
Halk günü programında vatandaşın derdini dinleyen Artvin Valisi Cengiz Ünsal, "Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
"Valiliğimizin kapısı herkese açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Valiliğimizin kapısı herkese açık. İstedik ki vatandaşlarımız sorun, sıkıntı ve taleplerini bize iletsinler" dedi.
"Sinop'un su sorununu el birliğiyle çözeceğiz"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, köylerde yaşanan içme suyu sorununun giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Sorunların çözümünde; birlik üyesi köy muhtarlarımıza teknik ve işletmecilik desteğini İl Özel İdaresi olarak vereceğiz. Birlikte daha iyi organize olacağız" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, halk buluşmalarına devam ediyor. Vatandaşın derdini dinleyen Vali Varol, "Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz" dedi.
Vali Çelik: Hakkari’nin hizmetkârıyız
Vatandaşların taleplerini dinlemek için Demirtaş köyünü ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, "Hakkâri’nin ve Hakkârili hemşehrilerimizin hizmetkârıyız. Sorunları birinci ağızdan dinleyip, çözüm üretmenin gayretindeyiz" dedi.
Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, 2300 metre rakımdaki Helel Vadisi’nin zirvesinde su kaynaklarıyla ilgili inceleme yaptı. Vali Çelik, inceleme sonrası gerekli çalışmaların başlatılması için talimat verdi.
"Sorun ve talepleri çözüme kavuşturacağız"
Hakkari Valisi Ali Çelik, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, talepleri ve sorunları dinledi. Vali Çelik, imkanlar dahilinde tüm talepleri çözüme kavuşturacaklarını belirtti.
Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi.
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Vatandaşın derdini yerinde dinledi
Tokat'ın Turhal Kaymakamı Turan Soğukoluk, vatandaş buluşmaları kapsamında Necip köyünde halk günü toplantısı düzenledi. Kaymakam Soğukoluk, vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini tek tek dinledi.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.