Arama
Arama Sonuçları
Çorum'da çöp toplayan engelli çocuğa saldıranlar gözaltına alındı
Çorum Valiliği, çöpten kağıt toplayan zihinsel ve bedensel engelli çocuğun darp edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
Bir kişiyi darbeden 3 şahıs gözaltına alındı
İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medyada bir kişinin 3 kişi tarafından darp edildiği görüntülerin paylaşılması üzerine başlatılan inceleme kapsamında 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
“Polisimizin ve askerimizin arkasındayız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim günü sandık başındaki görevi esnasında darp edilen polis memurunu ziyaret etti.
Balıkesir’de kadın gazeteciye şiddet!
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Yardımcısı, Gazete Merhaba Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Semra Aman Akyürek, Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’nın ekibindeki kişiler tarafından uğradığı fiziki saldırı sonucu yaralandı. TİMBİR’den yapılan açıklamada saldırı olayı kınanırken, “Ülkemizin yerel seçimlere gittiği bir dönemde siyaseti zorbalıkla yapmaya kalkan zihniyet artık el birliğiyle siyaset sahnesinden uzaklaştırılmalıdır” denildi.
Devlet Bahçeli’den kaymakama destek: Kaymakamımızın tertemiz alnından öpüyorum
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis’teki grup konuşmasının önemli bir bölümünü Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yaşanan olaya ayırdı. Bahçeli, “Huzurlarınızda Kulp Kaymakamımız Burak Akellerin tertemiz alnından öpüyor, onu yetiştiren anasına, babasına şükranlarımı sunuyor, Müslüman Türk duruşundan dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
Valilik tahkikat başlattı
Diyarbakır Valiliği, Kulp Kaymakamı ve ilçede görev yapan bir cami imamı arasında yaşanan olaya ilişkin adli ve idari tahkikat başlattı.
Kaymakamın hutbeden şehitleri çıkaran imama tepkisi çarpıtıldı
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’in, Cuma namazında hutbedeki ‘şehitler’ bölümünü okumayan imamı uyarması, “Hutbeyi beğenmedi” şeklinde çarpıtıldı. İşte iftiranın içyüzü…
Urfa'da ‘Oruç tutmadığı için dövüldü' haberi yalan çıktı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Hoşgörünün şehri, inanç merkezi ilimizde bu tarz olayların olması söz konusu olamaz. Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızda, Ramazan ayının tüm güzelliklerini yansıtmak gayesinde olan hemşehrilerimiz adına, bu tarz dezenformasyon yapanlar ile ilgili hukuki yollara başvurulacaktır” dedi.
Banka işlemlerinde eski kimlik kullanılamayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yıl Türkiye'deki nüfus idarelerinde 29 milyon 808 bin yüz yüze, e-Devletten ise yaklaşık 146 milyon işlemin yapıldığını açıkladı.
Bir ‘doktora darp’ vakası da Tokat’ta yaşandı
Son günlerde hasta yakınlarının doktorlara yönelik şiddetinde artış görülürken, bir vakada Tokat Erbaa’da yaşandı. Vali Hatipoğlu, “Saldırının faili gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli süreç devam etmektedir" dedi.
Vali Ayhan'dan darp edilen doktora 'geçmiş' olsun telefonu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde darp edilen Doktor Orhan Hagi’yi arayarak geçmiş olsun temennilerini iletti.
İstiklal Marşı okumanın coşkusunu öğrencilerle yaşadı
Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, haftanın ilk gününde "İstiklâl'den İstikbale Projesi" kapsamında Türkiye’nin köklü okullarından birisi olan Haydarpaşa Lisesi'ni ziyaret ederek İstiklal Marşı’nı okumanın coşkusunu öğrencilerle birlikte yaşadı.
Zahire Pazarı'nda esnafla aşure bereketini paylaştı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Zahire Pazarını ziyaret ederek, pazar yeri esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Zahire Pazarı esnafıyla aşure bereketini paylaşan Becel, esnafa hayırlı kazançlar diledi.
Yerli pasaport üretimi başladı
İçişleri Bakanı Soylu, "üçüncü nesil" olarak adlandırılan yerli ve milli pasaportun üretimini başlattı. İlk olarak yeşil pasaport basılacağını belirten Soylu, "Önümüzdeki ayın sonuna kadar yaklaşık 170 bin pasaportu basmış olacağız. Daha sonra 250 bine, daha sonra 300 bine, daha sonra yükselerek devam edecek" dedi.
Yerli ve milli pasaportun üretimi başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şubat ayında verdiği talimatla çalışmalarına başlanan yerli ve milli pasaportlar üretime başlanıyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, yerli ve milli pasaportların 25 Ağustos'ta üretimine başlanacağını açıkladı. Aygöl, yeni pasaportların holografik şerit, hayalet resim, metamorfik desen gibi özelliklerle dünyanın en güvenli pasaportu olacağını söyledi.