Arama
Arama Sonuçları
Vali Özkan, kampa katıldı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampa katıldı. Kampa katılan vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, böylesi etkinliklerin toplum bilincini oluşturduğunu belirtti.
Orucunu eğitim yöneticileriyle birlikte açtı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar programında, okul müdürleri ve il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ile bir araya geldi.
Paylaştıkça bereketlenen sofra
Burdur Valisi Türker Öksüz, Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasına katıldı.
Göçük altında kalan işçilerin aileleriyle iftar yaptı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden kazasında göçük altında kalan işçilerin aileleriyle iftar yaparak dayanışma mesajı verdi.
"Depremlere karşı daima hazırlıklı olunmalı"
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü personeliyle bir araya geldi. Vali Eldivan, "Toplumda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması gerekiyor" dedi.
Tüm Muğla’nın ortak değeri
Muğla Valisi İdris Akbıyık, şehrin adını taşıyan, mazisi şan, şeref ve başarılarla dolu ve Türk futboluna yıldız oyuncular kazandırmış olan Muğlaspor Dayanışma Gecesi Programına katıldı.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”
Bayramın ilk gününü Kahramanmaraş Ekinözü’nde geçiren Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, bayram sevincini depremden etkilenen vatandaşlarla paylaştı.
Doğanşehir’de konteyner kent sayısı 15’e yükseliyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden birisi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine şehir merkezine ilave olarak 14 konteyner kent daha kurulacak.
Hayvanlarını kaybeden depremzedeler için canlı hayvan
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, depremde hayvanları telef olan afetzedeler için kırsal mahallelerden toplanan 100 küçük baş hayvanı hayırseverlerle birlikte Gaziantep'e gönderdi.