Arama
Arama Sonuçları
Özel eğitimli dedektör köpekler operasyonlarda Jandarmaya güç katıyor
Muş'ta İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki 20 dedektör köpek, koku alma yetenekleri ve aldıkları özel eğitimle terörle mücadele, uyuşturucu, kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında jandarmanın en büyük yardımcısı oluyor.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
"Farkındalığımız yüksek olsun, kaynağında kurutalım”
Spor Salonunu dolduran annelere seslenen Iğdır Valisi Ercan Turan, “Farkındalığımız yüksek olsun, kaynağında kurutalım. Bu uyuşturucu ve uyarıcı maddeler bir kez insan hayatına girdin mi kurtulmak zor olur” dedi.
“Beraber mücadele edersek başarılı oluruz”
‘En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında düzenlenen “Narkorehber Eğitim” programına katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Hep beraber mücadele edersek, uyuşturucunun sıfıra indirildiği, asayişin en üst düzeyde olduğu bir dönem yaşarız inşallah” dedi.
Afyonkarahisar'da 'kökünü kurutma' operasyonu: 112 gözaltı
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, uyuşturucu tacirleri ile etkin mücadele edilebilmesi için İçişleri Bakanlığı talimatıyla gerçekleştirilen 54. Kökünü Kurutma Operasyonu'nun başlama talimatını verdi.
Erzurum ve Nevşehir'de Kökünü Kurutma Operasyonu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum ve Nevşehir'de düzenlenen 51 ve 52'nci Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 133 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
45. Kökünü Kurutma Operasyonu Adana’da: 212 gözaltı
İçişleri Bakanı Soylu, 2 bin 218 personelin katılımıyla gerçekleştirilen 45. Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında 212 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
4 ilde Kökünü Kurutma Operasyonu: 241 gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya, Erzincan, Isparta ve Ordu’da düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonları kapsamında 241 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Türkiye dünyaya uyuşturucu ile mücadeleyi öğretiyor
Kökünü Kurutma Operasyonlarının 36.’sının düzenlediği İzmir’de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin dünyaya uyuşturucuyla mücadelenin nasıl olduğunu gösterdiğini söyledi.
Kökünü kurutmak için 22. operasyon
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya ve Kocaeli'de düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Şanlıurfa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunu Vali Ayhan yönetti
Şanlıurfa’da sabah uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik büyük bir Kökünü Kurutma Operasyonu düzenlendi. Vali Salih Ayhan’ın bizzat yönettiği Şanlıurfa tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunda şehirdeki uyuşturucuya büyük darbe vuruldu.
Kaçak göçmenlere göz açtırılmıyor
İçişleri Bakanlığınca düzensiz göç ile mücadeleye yönelik dün yapılan "Huzur-2022/7" uygulamasında 18 organizatör gözaltına alınırken 1141 düzensiz göçmen yakalandı.
Emniyet kaçak göçmenlere göz açtırmıyor: Bir günde 1500 düzensiz göçmen yakalandı
Emniyet Genel Müdürlüğü ülke genelinde düzensiz göç ile mücadeleye yönelik huzur uygulaması yaptı. 461 terminal, 5971 metruk bina, 10 bin 922 umuma açık yer kontrol edildi. Aranan 621 şahıs ile 1543 düzensiz göçmen yakalandı.