Arama
Arama Sonuçları
Tokat'ta hükümet konakları yenileniyor
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus ilçesinde Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı. Vali Hatipoğlu, "Böylelikle Tokat'ta hükümet konaklarımızın ilçeler bazında büyük bir kısmını yenilemiş olacağız" dedi.
Vali Şıldak, turizme yönelik esnafın taleplerini dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Tarihi Çarşılar Bölgesinde esnafı ziyaret ederek turizme yönelik beklentileri ve talepleri dinledi.
"Bu arabanın hatırası yeter"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan’ın efsane valilerinden rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun makam aracıyla şehirde tur attı. Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran yeter’ şarkısı eşliğinde aracı bizzat kullanan Vali Aydoğdu, “Bu arabanın hatırası yeter” dedi.
"Selçuklu başkenti Konya, ilmin cazibe merkezi oldu"
Konya Valisi Vahdettin Özkan, "Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesindeki Naaşların Tanzimi Projesi” panelinde konuştu. Projenin çok önemli olduğunu belirten Vali Özkan, "Selçuklu sultanlarının ilimle, irfanla yoğrulmuş olmaları nedeniyle Selçuklu başkenti Konya, ilminin cazibe merkezi olmuştur" dedi.
“Şehitlerimiz asla unutulmayacak”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman’ın Esentepe Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit için dua eden Vali Arslan, “Şehitlerimiz asla unutulmayacak” dedi.
112 çağrılarının yüzde 70’i asılsız
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu’na başkanlık yaptı. Vali Yılmaz, 112’ye gelen çağrıların yüzde 70’inin asılsız olduğunu belirterek, 112’nin gereksiz yere aranmamasını istedi.
Kaymakam demir dövdü
Karabük'ün Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Demirciler Çarşısı'nı ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı, ziyaret esnasında körük ve örsün başına geçerek sıcak demir dövdü.
İlçenin 69 noktasına kamera kuruldu
Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Vali Seddar Yavuz'un talimatlarıyla park, bahçe ve riskli alanlara 69 kamera sisteminin kurulduğunu ifade etti.
Ahilik geleneğini yaşatan esnafa teşekkür etti
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mudurnu ilçesini ziyaret etti. Tarihi Arasta Çarşısı'nı gezen Vali Kılıç, Ahilik geleneğini yaşayıp, yaşatan ve gelecek nesillere değerli bir miras olarak bırakılmasını sağlayan esnafa teşekkür etti.
Şehit İmam Aziz Tan'ın adı camide yaşatılacak
2010 yılında sabah namazına giderken şehit edilen imam Aziz Tan'ın adı, Hakkari Durankaya beldesinde yeni yapılan camiye verildi. Caminin açılışına katılan Vali Ali Çelik, “Şehidimizin ismi her namazda, her duada yaşayacak” dedi.
Gençleri Ihlara Vadisi’nde gezdirdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, KYK öğrencileriyle Ihlara Vadisi'nde Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlerin moral ve motivasyonunu artıran Kaymakam Taşavlı, bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini söyledi.
'Eşekli Dostoyevski' öğrencilerle buluştu
"Eşekli Dostoyevski" olarak bilinen Ersin Bilge, Bursa’nın Orhaneli ilçesine gelerek, Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ile birlikte öğrencilere kitap, defter, kalem ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.
Bakan Yerlikaya: Cumhuriyet, güçlü Türkiye hedefimizin miladıdır
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bağımsızlığımızın nişanesi Cumhuriyet'imiz, Türkiye Yüzyılı'nın ilhamı büyük ve güçlü Türkiye hedefimizin miladıdır. Bir asırdır değişmeyen heyecanımız ve inancımızla Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.
20 köyü birbirine bağlayacak
Sıcak asfaltla kaplanan, 20 köyü birbirine bağlayan 4 kilometrelik yolun açılışına katılan Kütahya Valisi Musa Işın, bundan sonra hiçbir şekilde köy yollarına sathi katlama yapmayacaklarını söyledi.
‘Hızır Erzincan’ ekipleri sahaya çıktı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ‘Hızır Erzincan’ adıyla başlatılan proje ile vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinleyeceklerini belirterek, “Candan olmak, can suyu taşımak, cana yakın olmak için gönülden gönüle bir köprü kuruyoruz” dedi.
“Size hizmet etmek için buradayız”
İlçe ziyaretlerine Aslanapa ile devam eden Kütahya Valisi Musa Işın, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, “Size hizmet etmek için buradayız” dedi.
Sezai Demirci
Aslanapa Kaymakamı
Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin "Saklı Cenneti" olarak anılan Kaval Şelalesi’ni ziyaret etti.
Demirci ustalarıyla demir dövdü
Esnaf ziyaretlerine devam eden Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesinde bulunan Demirciler Çarşısı’nı ziyaret ederek, demirci ustalarıyla demir dövdü.
Petrol arama tesisinde kuyu açma çalışmaları başlayacak
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ile birlikte Işıklı Bölgesi Petrol Arama Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, “İnşallah çok kaliteli petrol bulunma müjdelerini de kamuoyuyla paylaşırız” dedi.
Hakkâri'nin sorunları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde masaya yatırıldı
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyetle birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek Hakkâri'nin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüştü.
“Kaz yetiştiriciliğini daha modern bir yapıya kavuşturmalıyız”
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kaz yetiştiriciliği konusunda birikimlerin değerlendirilmesi, yetiştiriciliğe ilişkin teknik ve ekonomik sorunların tartışılması ve bu yönde geleceğe yönelik stratejik hedeflerin belirlenmesi amacıyla düzenlenen 6. Kaz Çalıştayı’na katıldı.
‘100. Yılda Şehitlere Saygı Sürüşü’
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Cumhuriyeti'mizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde 12. Çanakkale Bisiklet Turu kapsamında Çanakkale Bisiklet Platformu Gönüllüleri tarafından düzenlenen Şehitlere Saygı Sürüşünün startını verdi ve bisikletçilere bisiklet sürerek eşlik etti.
Belediye başkanlarıyla Hakkâri’yi konuştu: Elimden gelen desteği vermeye hazırım
Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Çukurca, Şemdinli, Esendere ve Durankaya Belde Belediye başkanlarını makamında misafir ederek, “Elimden gelen desteği vermeye hazırım” dedi.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Yangından zarar gören köylerin ihtiyaçları karşılanacak
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, orman yangınında zarar gören, Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili Yukarı Okçular, Musaköy, Özbek, Kemel, Kayadere, Işıklar, Dörtyol, Kurşunlu, Yapıldak ve Mareşal Fevzi Çakmak köylerini ziyaret etti.
Ordu’daki tüm kapalı köy okulları yaşam merkezine dönüştürülecek
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Fatsa Demirci Mahallesindeki Köy Yaşam Merkezine ziyarette bulundu.
“Kan verin, hayat kurtarın!”
Konya Akören Kaymakamı Hacı Demirci, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, “Kan verin, hayat kurtarın!” dedi.
Depremzede çocuklarla bayram sevincini paylaştı
Göksun’da koordinatör valilik görevini sürdüren Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kurulumu tamamlanarak 850 afetzede vatandaşın yerleştirildiği Yantepe Konteyner kentini ziyaret ederek, vatandaşların bayramını tebrik etti.
Adıyamanlı depremzede çift Hakkari'de evlendi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman’dan gelerek Hakkari’de misafir olan Gökçenur Ordu ve Resul Bellibaş çiftinin felaketten dolayı gerçekleştirilemeyen nikahları Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık tarafından kıyıldı.