Arama
Arama Sonuçları
Çiftçilerle birlikte nar topladı
Pamukkale ilçesinde nar hasadına katılan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi.
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Bakan Yerlikaya: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin de yakalandığını bildirdi.
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Görevinden istifa edip, MHP'den aday adayı olmuştu
Adana Vali Yardımcılığı görevinden istifa edip, MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı olan Huriye Küpeli Kan, yeniden mülki idare amirliği görevine döndü. Kan, yapılan son atamalarla Aydın’ın Nazilli ilçesine kaymakam olarak atandı.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
147 terör örgütü üyesi yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 34 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-30 operasyonlarında 147 terör örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.
2 bin sürücü simülasyon aracıyla farkındalık kazandı
Jandarma Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde bayram tatilinde 2 bin 543 yol kullanıcısına Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı ile eğitim verildi.
Afyonkarahisar ve Akseki kadınlara emanet
Milyonlarca seçmen pazar günü sandık başına gitti ve seçimini yaptı. Sonuçların açıklanmasıyla birçok il ve ilçede de ilkler yaşandı. Bu seçimde kadın adaylar dikkat çekti. Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal ve Antalya'nın Akseki ilçesinde CHP adayı İlkay Akça ipi göğüsledi. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güren Yiğitbaşı ve Akseki Kaymakamı Saliha Karataş olunca il ve ilçe kadınlara emanet edilmiş oldu.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Türkiye 3.'sü olan Muharrem'i tebrik etti
Siirt Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Muharrem Yusuf Demir'i tebrik ederek, küçük altın hediye etti.
Niyazi Ulugölge, Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanlığına atandı
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile Mülkiye Müfettişi Niyazi Ulugölge, bir süredir vekaleten yürüttüğü Göç İdaresi Başkanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığına asaleten atandı.
Niyazi Ulugölge
Göç İdaresi Rehberlik ve Denetim Başkanı
Adem Eser
Tonya Kaymakamı
Serkan Kaya, Honaz Kaymakamlığına atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Serkan Kaya, Denizli Honaz Kaymakamlığına görevlendirildi.
60 yıldır unutulmayan kahraman kaymakam
Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi depremlerde mülki idare amirlerinin gösterdiği fedakarlık, 1957 yılında Fethiye’nin yaşadığı büyük depremlerdeki kahramanlığı ile tanınan Kaymakam Kamil Nezih Okuş’u hatırlattı.
Lokma hayrına katıldı
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden deprem şehitleri için Denizli İl Müftülüğünün düzenlediği Mevlid-i Şerif, Dua Programı ve lokma hayrına katıldı.
Birecik’le Acıpayam kaymakamları yer değiştirdi
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu ile Denizli Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz yer değiştirdi.
Türkiye üçüncüsü folklor ekibini ağırladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yıldızlar-Gençler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasında 3’üncü olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Folklor ekibini makamında ağırladı.
Ayhan Kalaycıoğlu
Mudurnu Kaymakamı
Öğrencilerle birlikte horon oynadı
Bolu'da 13. Geleneksel Abant Hamsi Horon Festivali düzenlendi. Festivale katılan Vali Erkan Kılıç, müzik eşliğinde horon oynadı.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Elmacılığın geleceği çalıştayda konuşuluyor
Dünya elma üretiminde lider ülkelerden olan Türkiye’deki üretimin yaklaşık yüzde 26’sını yapan Isparta’da, 2. Ulusal Elma Çalıştayı bugün başladı.
İhracatta yüzde 11’lik paya sahip
5. Hayatımız Maden Çalıştayı'nda konuşan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Afyonkarahisar, 2022 yılında Türkiye’nin doğal taş toplam ihracatında yüzde 11,20’lİk paya sahip. Orta vadede hedefimiz bu rakamları artırmak olacaktır" dedi.
Mehmet Gündoğdu
Karacasu Kaymakamı