Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
AYM, İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama yetkisini iptal etti
Anayasa Mahkemesi (AYM), İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama ve faaliyetlerini durdurma yetkisini Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.
Van ve Bitlis’te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün süreyle yasaklandı
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde 3 Nisan'dan geçerli, 17 Nisan da dahil olmak üzere 15 gün süreyle Valilik ve Kaymakamlık makamlarınca uygun görülenler hariç olmak üzere, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantıları ve kapalı yer toplantılarının yasaklandığı belirtildi.
Engelli vatandaşlar ve ailelerinin iftar sevinci paylaştı
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ İl Müftülüğünde engelli vatandaşlar ve aileleri ile birlikte iftar yaptı.
Kaymakama 'Göbeklitepe' hediyesi
Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Murat Yetkin, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı Murat Eren'i ziyaret ederek, Göbeklitepe'nin minyatür heykelini hediye etti.
Alanya’da ikili eğitimi bitirecek iki önemli adım
Antalya Alanya’da ikili eğitim sistemi sona erdirecek iki okuldan biri açılırken diğerinin de temeli atıldı. Açılış ve temel atma törenlerine katılan Vali Hulusi Şahin, Alanya’da 1 yıl hatta daha kısa bir sürede ikili eğitimin bitireceklerini söyledi.
“Sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Antalya'daki şehir ve gazi yakını derneklerini ziyaret etti. Vali Şahin "Eğer biz bugün sesi gür çıkan bir ülkeysek bunu şehitlerimize borçluyuz." dedi.
Bilecik tarihinin en büyük tatbikatı yapıldı
Bilecik’te 150 personelin katılımıyla arama kurtarma tatbikatı yapıldı. Nefes kesen tatbikatı izleyen Vali Şefik Aygöl, "Bilecik'te bugüne kadar yapılmış en büyük tatbikatı gerçekleştirdik. Gerçeği aratmayan kalitede bir tatbikat yaptık" dedi.
“Kadınlarımız en az erkekler kadar camide hak sahibidir”
Kütahya Valisi Musa Işın, Tavşanlı Sekbandemirli Köyü Cami'nin açılışını gerçekleştirdi. Vali Işın, “Kadınlarımız en az erkekler kadar camide hak sahibidirler" dedi.
İçişleri, iyiliği çoğaltacak güçlü fikirler bekliyor
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün 2024 Yılı Proje Destek Dönemi başvuruları başladı.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Kar üstünde halay
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Hesarek Kayak Merkezi’nde halaya eşlik etti. Vali Usta, halay videosunu Vali Usta, “Fena değildim diye düşünüyorum” diyerek paylaştı.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
Misafir depremzedeleri unutmadı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yaşandığı şehirlerden Bolu’ya gelen depremzede dört aileyi ikametlerinde ziyaret etti. Vali Kılıç, ailelerle sohbet ederek ihtiyaçlarını sordu.
Manisa için turizm master planı hazırlanacak
Manisa Valisi Enver Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. İlde yapılan çalışmaları anlatan Vali Ünlü, Turizm Master Planı hazırlayacaklarını ve Turizm Alt Yapı Birliği kuracaklarını söyledi. Ünlü, “Spil Dağına olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
"İstanbul, ticaretin başkenti"
Mobilya Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "İstanbul’da her hafta birden fazla fuar oluyor. İstanbul, ticaretin başkenti. Anadolu’da üretilen bütün ürünler buraya geliyor" dedi.
“Depremle çok üzüldük, lider olup yüzümüzü güldürün”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniyespor Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyetle buluştu. Vali Yılmaz, “Sizlere güveniyorum. Depremde çok üzüldük. Lider olup yüzümüzü güldürün” dedi.
Kurtuluş gününde şehitlere dua
Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitliği ziyaret etti.
Boşnaklardan Gaziantep eğitimine destek
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Bosna Sancak Derneği arasında Şahinbey ilçesinde 8 derslikli okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.
"Kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin"
Kütahya Valisi Musa Işın, Altı Nokta Körler Derneği Kütahya Şubesi'ni ziyaret etti. Vali Işın, "Devletimiz sizler için var. Kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin" dedi.
“Medya duyurmazsa sesimizi kimse duymaz”
Gaziantep, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TİMBİR işbirliği ile düzenlenen Sivil Toplum Medya’ buluşmalarına ev sahipliği yaptı. Vali Kemal Çeber, “Biz ne kadar bağırırsak bağıralım medya duyurmazsa boş. Sesimizi kimse duymaz” dedi.
Abdullah Gedik
Çavdarhisar Kaymakamı
"Kütahya'dan, Hakkari’ye kardeşlik köprüsü kurdular"
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in vesilesiyle Kütahya Tavşanlı’dan yola çıkan hayır derneği, kentteki 300 öğrenciye bot ve mont hediye etti. Derneğe teşekkür eden Vali Çelik, "Kütahya’dan Hakkari’ye bir kardeşlik köprüsü kurdular" dedi.
İlk Türk kadın mitinginin 104. yılı kutlandı
Anadolu'nun işgale karşı haklı sesini duyurmak amacıyla 10 Aralık 1919'da Kastamonu'da yapılan ilk kadın mitinginin 104. yılı yürüyüşle kutlandı. Yürüyüşe Vali Meftun Dallı da katıldı.
Alanya, 2024 Akdeniz Spor Başkenti seçildi
Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu tarafından Alanya’ya verilen 2024 Akdeniz Spor Başkenti ödülünü, Brüksel’de düzenlenen törenle Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel teslim aldı.
'Bir Gönüllülük Hikayesi'
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Sosyolojik Araştırma Derneği tarafından hazırlanan ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nce desteklenen ‘Bir Gönüllük Hikâyesi’ projesi protokolünü imzaladı.
“Gönülden gönüle yollarla aşacağız engelleri”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, ‘07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği farkındalık etkinliğine katıldı. Engelli bireylerin el emeği göz nuruyla yaptıkları ürünleri inceleyip hazırladıkları gösteriyi izledi.