Arama
Arama Sonuçları
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi.
"Kadim şehrimizin her bir ferdini samimiyetle dinliyoruz"
Halk buluşmalarında vatandaşların derdini dinleyen ve çözüm önerileri için talimatlar veren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Gerger'den Gölbaşı'ya, Çelikhan'dan Samsat'a kadim şehrimizin her bir ferdini muhabbetle kucaklayıp, samimiyetle dinliyoruz" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Vatandaşımızı hayatını düzene koyma mücadelesinde yalnız bırakmayacağız"
Halk günü toplantılarında vatandaşın derdini dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Hiçbir vatandaşımızı ne acısında ne hayatını yeniden düzene koyma mücadelesinde ne de geleceğini yeniden inşa etme gayretinde asla yalnız bırakmayacağız" dedi.
"Kapımız da, gönlümüz de her zaman açık"
Halk Günü toplantısında vatandaşların derdini dinleyen Kars Valisi Ziya Polat, "Kapımız da, gönlümüz de milletimize her zaman açık" dedi.
Van’da eşini kaybetmiş kadınlar için 51 konut yapılıyor
Van Valisi Ozan Balcı, eşini kaybetmiş ihtiyaç sahibi kadınlar için yapımı devam eden konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
50 vatandaşın derdiyle dertlendi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği "Halk Günü" toplantılarını devam ettiriyor.
“Sorunlarınızın çözümü için birebir takipteyim”
Şehrin yeniden ihya ve inşası için toplumun her kesimine ulaşmak, sorunların tespiti ve çözümü için hızlı bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremde büyük bölümü yıkılan Toptancılar Sitesi’ne ziyarette bulunarak esnafların sorunlarının yerinde tespiti ve çözümü için esnaflarla istişarelerde bulundu.
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Kırşehirli çoban söyledi, Vali Buhara dinledi
Kırşehir Valisi H. Mete Buhara, köy ziyaretleri sırasında karşılaştığı Taburoğlu Köyü'nde çobanlık yapan İlyas Aydemir'in sesiyle mest oldu.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
“Devletimizin yüceliğini herkese göstermek tek hedefimiz oldu”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca düzenlenen iftar programına mütevelli heyeti üyeleriyle birlikte aileler, çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların dertlerini evlerinde dinledi
Bolu Valisi Erkan Kılıç, vatandaşları evlerinde ziyaret edip, sorunlarını dinledi.
“Hakkari ile ilgili hayallerim var”
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşi kapsamında, her hafta farklı bir okulun öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki söyleşi programına konuk olan okul Hakkari Sosyal Bilimler Lisesi oldu.
Vatandaşlar sorunlarını Vali Yavuz ile paylaştı
Düzenli olarak ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, doğrudan kendisine iletilen talep, sorun, şikayet ve ihtiyaçları dinleyerek yapılması gerekenler noktasında ilgili kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
Mülkî çaldı, Âşık Feymani söyledi: Ahu gözlüm tut elimden
Sakarya Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Samsun İlkadım Belediyesi’nin bu yıl 5.’sini düzenlediği Cemal Safi Şiir Yarışması’nda ‘Körün Fil Tarifi’ şiiri ile üçüncü oldu.
Darıca’da yeni gönüllere dokundu
Dezavantajlı vatandaşların, şehit aileleri ve gazilerin gönüllerini almak; ihtiyaç sahiplerinin taleplerini kısa sürede çözerek toplumun refah seviyesini arttırmak, sıkıntı ve darda kalan bir aile bırakmamak için yoğun çalışma içerisinde bulunan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz ailelerle hemhal olmaya devam ediyor.
Kaymakam Genç, Honaz ilçesine veda etti
Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun Görele Kaymakamı olarak atandığını belirterek, Honaz ilçesine veda etti.
“Devletimizin kapısı ardına kadar açık”
Şubat ayı Halk Toplantısı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Vatandaşların sorunlarına çözüm üreten Vali Yiğitbaşı, “Devletimizin kapısı sonuna kadar açık” dedi.
Köy kahvesinde vatandaşları dinledi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kale Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Okulların durumunu kontrol eden ve kahvede köy halkını dinleyen Vali Tanrısever, köyün sorunlarının karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
2 bin 444 aileyle gönül köprüsü kurdular
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yavuz çifti, 2020 yılından bugüne kadar 2 bin 444 ailenin ihtiyaçlarını karşıladı.
"Devletin defterine adımız resmi olarak karalandı"
108. dönem kaymakam adaylarından Düzce Yığılca Kaymakam Vekili Hüseyin Demirkol, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile asaleten atandı.
15 vatandaşın derdine derman oldu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorun, şikâyet ve talepleri dinleyen Vali Yavuz, 15 vatandaşın derdine derman oldu.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
Kandil akşamını İzmit'teki ailelerle geçirdi
Düzenli olarak vatandaşları ziyaret eden, onların dertlerine ortak olmayı bir borç bilen Kocaeli Vali Seddar Yavuz, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldi.
"İyi ki varsınız Saniye Öğretmenler"
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, okul ziyareti sırasında Saniye öğretmenle duygulu bir diyalog yaşadı. Saniye öğretmen, "Bir öğrencimizin annesi işe erken gittiği için öğrencimiz, annesini göremiyormuş, çok üzülüyor öğrencim. İş yerine söyleseniz de bir saat geç gitse" dedi. Saniye öğretmenin isteğini yerine getiren Aydoğdu, "İş yeriyle konuşup problemi çözdük, dünyalar onun oldu. O nasıl bir mutluluk haliydi. İyi ki varsınız Saniye Öğretmenler" dedi.
“Eğitim standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Hilalli İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin düzenlediği sıcak karşılama programında memnuniyetini ifade eden Kaymakam Erdoğan, sınıflara girerek öğrencilerin sıralarını paylaştı.