Arama
Arama Sonuçları
“Trafik kazaları bizi üzmeye devam ediyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İbrahim Tatlıses İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
Off road heyecanına ortak oldu
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Gümüşova Kavlışan Mevkiinde Gümüşova Belediyesi ve Düzce Safari, Off Road ve Spor Kulübü (DÜSOFF) tarafından düzenlenen "10. Yıl Özel Off Road Festivali"ne iştirak etti.
Trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti
Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.
“En iyisi ve en güzeli için çalışıyoruz”
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Özel İdaresi’nin araç filosuna eklenen kepçenin direksiyonuna geçti. Vali Hatipoğlu, “En iyisi ve en güzeli için çalışıyoruz” dedi.
Minibüsün direksiyonuna Vali geçti
Minibüsçü esnafla bir araya gelen Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, direksiyonun başına geçerek minibüs sürdü. Minibüs kullanan vatandaşlar ve minibüs şoförleriyle sohbet eden Vali Makas, “Her zaman, her yerde, her koşulda Kırıkkale’mizin ve aziz milletimizin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.
Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerini gördünüz mü?
ATO, 2024 takviminde Başkent’in doğal, tarihi ve kültürel 101 değerine yer vererek, tanıtım ve turizm çalışmalarına destek verdi. Ankara Ticaret Odası’nın Cumhuriyet’in 101. yılına girdiği 2024 yılı için hazırladığı takvimde Başkent’in 101 turizm destinasyonunun görsel, lokasyon ve tanıtım bilgileri yer aldı.
“Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım”
Mersin'de viraja hızlı giren otobüs devrildi. 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım” dedi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
Malatya'da feci kaza: 4 ölü, 31 yaralı
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Kazayla ilgili Malatya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yaralı şahısların tedavileri sürüyor. Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır" denildi.
Vali direksiyonun başına geçti
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Toplu Taşıma Aracı Hizmete Alım Töreni'ne katıldı. Vali Ustaoğlu, törenin ardından hizmete alınan araçların direksiyon başına geçti ve test etti.
Kaliteli ulaşım için destek istedi
Şehir içi yolcu trafiğinin yükünü üstlenen otobüs şoförleriyle bir araya gelen Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, toplu ulaşımda kaliteli hizmet için şoförlerden destek istedi.
Orakla çeltik hasadı yaptılar
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Vali Yardımcısı/Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Diyarbakır'ın coğrafi işaretli tescilli Karacadağ çeltiği hasadına katılarak, orakla çeltik hasadı yaptı.
Kaza yapan vatandaşları teselli etti
Konya'daki yakınlarının düğününden İstanbul'a dönen ailenin içinde bulunduğu minibüs, Bilecik'te bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Acılı vatandaşları Bilecik Valisi Şefik Aygöl teselli etti.
Biçerdöverin direksiyonuna geçti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Artova'da biçerdöverin direksiyonuna geçerek buğday hasadı yaptı.
Bir avuç mutluluk, boz fıstık
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Antep fıstığının ilk mahsulü olan boz fıstık hasadına katılarak, “Bir avuç mutluluk, boz fıstık” dedi.
Biçerdöverin direksiyonuna geçti
Hatay Kumlu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, buğday tarlalarında biçerdöverin direksiyonuna geçerek yılın ilk buğday hasadını gerçekleştirdi.
Arpa hasadı zamanı!
Binlerce yıldır insanların gözbebeği olan, bereketiyle geçmişten bugüne insanları ihya eden Şanlıurfa’nın topraklarında arpa hasadı zamanı geldi.
TOGG’la şehir turu yaptı: Tekerine taş değmesin!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Tokat mitingi dolayısı ile kente getirilen TOGG, vatandaşların yanı sıra milletvekilleri ve bürokratların da ilgisini çekti.
Vali Ayhan, 11 ayda 8. kez Hilvan’da
Vali Salih Ayhan Şanlıurfa'da göreve başladığı günden bu yana merkez dışındaki ilçelere zamanını ayırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Ayhan, Hilvan ilçesine görevde olduğu 11 ayda 8. ziyaretini Ramazan ayı münasebetiyle yaptı.
Deplasman dönüşü kaza
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Ofspor deplasmanının dönüş yolunda meydana gelen trafik kazası sonucu yaralanan Alanya Kestelspor futbolcusu Emre Tosun’u tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
8 kişinin öldüğü kazada yaralananlar tedavi altında
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çay-Dinar Karayolunda meydana gelen yolcu otobüsü kazasında yaralanan ve il merkezindeki hastanelerde tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret ederek acil şifalar diledi.
Bu kez İkizce’de kalplere dokundu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak, temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaret programları kapsamında İkizce İlçesine ziyarette bulundu.
Acılı günlerinde yalnız bırakmadı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, dün bir cenazeye katılmak için Otlukbeli’ne giderken trafik kazası geçirerek vefat eden Altundal, Öztürk ve Can ailelerini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.
Abant’ta artık ziyaretçiler Kaymakamlığın faytonuyla gezecek
Bolu Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, Abant Milli Parkı'nda hizmet verecek olan elektrikli faytonun ilk deneme sürüşünü göl çevresinde gerçekleştirdi.
Devlet desteğiyle ekilen ayçiçeğinde hasat zamanı
Kütahya Valisi Ali Çelik, Simav Demirci’de devlet desteğiyle ekilen yağlık ayçiçeğinin hasadına katıldı. Biçerdöverle hasat yapan Çelik, “Ürünümüz bol, kazancımız bereketli olsun” dedi.
Trafik kazalarının bilançosu ağır
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın 2022 Haziran ayına dair kaza bilançosu çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre Türkiye genelinde ilk 6 ayda meydana gelen 226 bin 793 kazada 920 kişi hayatını kaybederken, 127 bin 619 kişi yaralandı. Geçtiğimiz haziran ayında ise vuku bulan 39 bin 747 kazada 25 bin 276 kişi yaralandı, 192 kişi hayatını kaybetti.
Vali polis aracını sürüp kortej yaptı
Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, emniyetin yeni araçlarını direksiyon başına geçerek kortejle tanıttı.