Arama
Arama Sonuçları
Dolandırıcılığın yüzde 137 arttığını açıklayan Vali, vatandaşları uyardı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, nitelikli dolandırıcılık olaylarının geçen yıla göre yüzde 137 oranında arttığını belirterek vatandaşları uyardı. Vali Çiftçi, "Hiçbir zaman ne asker ne polis ne savcı vatandaşı arayıp da para istemez. Herhangi hesap numarasına para havale edilmesin, bankaya gidilmesini istemez" dedi.
Valilikten ‘dolandırıcılık’ uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, sabit telefonlardan vatandaşları arayarak kendilerini ‘vali’ ve ‘özel kalem müdürü’ olarak tanıtan kişilerin, vatandaşları dolandırmaya çalıştığına yönelik uyarıda bulundu.
Dolandırıcılar yanlış adama çattı
Ankara Valisi Vasip Şahin, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Vali Vasip Şahin'den para isteyen dolandırıcılar, istedikleri parayı alamamaları üzerine bu kez de Vali Şahin'i eşi ve çocuklarına zarar vermekle tehdit etti. Şahin'in ihbarıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
‘Dolandırıcılara karşı uyanık olalım’
Isparta’nın Atabey ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Aydın Baruş, “Vatandaşlarımızın telefon ve internet üzerinden dolandırılma olaylarına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu durumlara karşı herkesi uyaralım” dedi.