Arama
Arama Sonuçları
"Hırsızlık olayları yüzde 53 azaldı"
Mayıs ayı asayiş olayları hakkında bilgi veren Hakkari Valisi Ali Çelik, "Mayıs ayı içerisinde il genelinde gerçekleşen hırsızlık suçları önceki yıla göre 19’dan 9’a kadar düşürüldü ve yüzde 53 oranında bir düşüş oldu" dedi.
Valilikten madde madde dolandırıcılık uyarısı
Rize Valiliği, son zamanlarda artan dolandırıcılık olayları ile ilgili yapılan uyarılara rağmen, halen dolandırıcıların kullandıkları çeşitli yöntemler sonucu vatandaşların mağdur olduğu belirtti. Valilik, “Meydana gelen olaylar ile ilgili adli süreçler yürütülmekte, fakat en önemli hususun, vatandaşlarımızın bilinçli davranması sonucu olayların olmasının önlenmesi olduğu unutulmamalıdır” dedi.
Valilikten ‘dolandırıcılık’ uyarısı
Şanlıurfa Valiliği, sabit telefonlardan vatandaşları arayarak kendilerini ‘vali’ ve ‘özel kalem müdürü’ olarak tanıtan kişilerin, vatandaşları dolandırmaya çalıştığına yönelik uyarıda bulundu.
Dolandırıcılar yanlış adama çattı
Ankara Valisi Vasip Şahin, telefon dolandırıcılarının hedefi oldu. Vali Vasip Şahin'den para isteyen dolandırıcılar, istedikleri parayı alamamaları üzerine bu kez de Vali Şahin'i eşi ve çocuklarına zarar vermekle tehdit etti. Şahin'in ihbarıyla gözaltına alınan 10 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Vali Çelik dolandırıcılara karşı uyardı: Tuzağa düşmeyin!
Son zamanlarda artış gösteren dolandırıcılık olaylarının önlenmesi için harekete geçildiğini kaydeden Kütahya Valisi Ali Çelik, sosyal medya ve telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı.