Arama
Arama Sonuçları
Şehit öğretmen Aybüke Yalçın dualarla anıldı
PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın, 7. vefat yıl dönümünde kabri başında anıldı. Anma törenine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Çorum Valisi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı da katıldı.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
"Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin"
Kars'tan 60 kişilik ilk hac kafilesi, Sultan Alparslan Cami Külliyesi'nde düzenlenen programla kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Programa katılan Vali Ziya Polat, "Yüce Allah, hacı olmayı hepimize nasip eylesin" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 170 hac adayını dualarla uğurladı.
"Ülkemize, halkımıza ve Kütahya'mıza dua edin"
Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlayan Kütahya Valisi Musa Işın, "Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya'mıza dua edin" dedi.
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Elazığ’dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 358 hacı adayını dualarla uğurladı.
Vali Yardımcısı Topcu’nun baba acısı
Bartın Vali Yardımcısı Taşköprülü Zeynep Topcu'nun babası Musa Acar, son yolculuğuna uğurlandı.
Karaman’dan Gazze’ye 5 tır insani yardım daha
İsrail’in zulmü altında inleyen Gazze’ye ulaştırılmak üzere Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Kızılay Karaman Şubesince düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 tırdan oluşan insani yardım malzemesi daha yola çıktı.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde 91. Kuruluş Yıl Dönümü ve Enstitü emeklilerine Vefa Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, 90 yıllık mazisiyle BATEM'de büyük emeklerle büyük mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.
Bayramda şehit mezarlarına karanfil bıraktı
Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zihni Manap ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
Orucunu demir ve çeliğe hayat veren işçilerle açtı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, bugünkü iftarını Karabük Demir Çelik fabrikası (Kardemir) işçileriyle açtı.
Şehit öğretmen Aybüke'nin portresi yaptılar
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette çocuk evlerinde kalan öğrencilerin hazırladığı anlamlı portre, anne Zehra Yalçın'a hediye edildi.
Şehadetinin üçüncü gününde rahmetle anıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen Bahar Kalkanı harekâtı bölgesinde görevi başında yaşadığı elim kaza sonucu şehit olan Tank Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı’yı şehadetinin üçüncü gününde rahmet, minnetle anıldı.
Balkan şehitleri dualarla anıldı
Edirne Valisi Yunus Sezer, 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü programlarına katıldı. Törende Balkan şehitleri için Kuran-ı Kerim okunarak, dua edildi.
Hafız adayı miniklerin iftar duasına ‘amin’ dediler
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, hafız adayı öğrenciler ile iftarın bereketini paylaştı.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında 75. Yıl Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
“Mutlu yarınlara hep birlikte kavuşacağız”
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne Kaymakamlığı koordinesinde Defne ilçesindeki Uğur Mumcu Bulvarı’nda Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kurulan İftar Çadırı’nda vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Şehadete bir gül bahçesine girer gibi koşanların emanetleriyle iftar açtı
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın ev sahipliğinde Kemer Kaymakamlığı tarafından 18 Mart münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.
Uzman çavuş son yolculuğuna dualarla uğurlandı
14 Mart 2024 tarihinde Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat eden J.Uzm.Çvş. Uğur Keskin, Karaman’ın Ermenek ilçesinin Elmayurdu Köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yapan Vali, gençlerle langırt oynadı
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra merkezde gençlerle langırt ve masa tenisi oynadı.
İftar çadırında yemek dağıttı
Ramazanın bereketini Hataylılarla paylaşmaya devam eden Vali Mustafa Masatlı, Ramazanın 4. gününde Ovakent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Ücret yok, randevu yok erken teşhis var
Batman Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla törenle açıldı.
İlk iftarını Özel Harekat polisleri ile yaptı
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ramazan ayının ilk iftarını Mardin Özel Harekât Şube Müdürlüğünde görev başındaki Özel Harekât Polisleri ile yaptı.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Ramazan ayının ilk iftarında öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Ramazan’ın ilk günü iftarlıkları Vali dağıttı
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk iftarını, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde kurulan İftar Çadırı'nda vatandaşlarla birlikte yaptı.
Bir tarihi miras daha ihya edildi
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Kaş ilçesini ziyaret etti. Restorasyonu tamamlanan tarihi Lami Bey Camisi’nin açılış törenine katıldı.
Adının verildiği okulda dualarla anıldı
Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Kemal Duru; 27.02.2020 günü Suriye İdlib’te hava saldırısı sonucu şehit olan, evli ve iki çocuk babası Piyade Yüzbaşı Şehit Süleyman Şahin’in Şehadet Yıldönümü dolayısıyla Şehit Süleyman Şahin İlkokulu’nda düzenlenen anma programa katıldı.
"Hayvancılıkta çok ilerideyiz"
Iğdır'da bir aydır şap karantinasında olan Iğdır Canlı Hayvan Borsası, yeniden hizmet vermeye başladı. Açılışa katılan Vali Ercan Turan, "Iğdır'da hayvancılık çok kaliteli düzeyde yapılıyor. Hayvancılıkta çok ilerideyiz" dedi.