Arama
Arama Sonuçları
"Hilvan'ın daha güçlü olması için çalışıyoruz"
Hilvan ilçesinde kurum müdürleriyle bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Hilvan’ın daha güçlü olarak gelişmesi için bütün kurumlarımız çalışıyor" dedi.
"Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz"
Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Önder Koç, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Koç, "Engelleri birlikte aşalım, çünkü birlikte daha güçlüyüz" dedi.
Şanlıurfa’da bağımlılıkla mücadele hassasiyeti sürüyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen 'Uyuşturucu İle Mücadele' toplantısında ‘Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum’ projesinin ilk sonuçları değerlendirildi.
“Otizmin farkındayız, onların yanındayız”
İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ile "Birlikte Okuyoruz Birlikte Büyüyoruz Projesi" kapsamında Halime Hatun İlkokulu'nda gerçekleştirilen Otizm Farkındalık Günü Etkinliğine katılarak özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
"Gençler, sizi de gençleştiriyorlar"
Kent merkezinde gezen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Vali Kumbuzoğlu, "Gençler, bu toplumun parçası değil sadece, aynası da aynı zamanda. Bir özellikleri daha var. Sizi de gençleştiriyorlar" dedi.
Öğrencileri motive etti
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Avsallar Ortaokulu ve Avsallar İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
‘Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil’
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Aladdin Yavaşça Gasmek konferans salonunda düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi Anne” Eğitim programına katıldı. “Sadece devlet olarak bununla mücadele etmemiz mümkün değil” diyen Vali Çeber, aileleri uyuşturucu konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet etti.
Valiler de yalnız bırakmadı
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imamı uyaran Kaymakam Burak Akeller’e vatandaşlar, kaymakamlar ve vali yardımcıları ile birlikte valiler de sahip çıktı.
“Gençlerimizin elinden sımsıkı tutalım”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Süper Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı’na katıldı. Vali Yavuz, “Gençlerimizin ellerinden sımsıkı tutalım ve onları kucaklayalım” dedi.
“Batı Antalya otoyolu artık sabote edilmemeli”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, bir süredir gündemde olan Finike-Demre-Kaş-Kalkan otoyol projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde, Kaş-Demre Otoyol Projesiyle ilgili spekülasyonların olduğunu belirten Vali Şahin, “Dünya şehri Antalya’yı” gelecek nesillere aktarmanın gayreti içinde olduklarını belirtti.
Çevreye duyarlı yeşil sanayinin temelleri atılıyor
Edirne’den sonra İpsala’da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapacak firmalarla yapılan protokollere Vali Yunus Sezer ve firma sahipleri tarafından ilk imzalar atıldı. İpsala OSB’de temeller ise 2024 yılının ilk aylarında atılacak.
Denetimler üst seviyede olacak
Geniş bir yol ağına sahip Balıkesir’de kış aylarında yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirleri masaya yatıran Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, denetim ve kontrollerin üst seviyede olmasını istedi.
“Vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz”
Sağanaktan etkilenen Şile’de incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, “Hasar ve zarar tespitlerini ivedi şekilde çıkartacağız. Vatandaşlarımıza gereken destekleri vereceğiz” dedi.
20 Urfa Ceylanı doğaya bırakıldı
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa 3. Bölge Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Kızılkuyu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yetiştirilen 20 Urfa Ceylanı doğaya salındı.
Aslolan kirletmemek!
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Dünya Temizlik Günü kapsamında gençler ile birlikte kent ormanı temizlik etkinliğine katılarak, çöp topladı.
Çocuklarla birlikte çöp topladı
Dünya Temizlik Günü nedeniyle düzenlenen temizlik kampanyasına katılan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, çocuklarla birlikte çöp topladı.
Mevsimlik işçiler ve servis şoförlerine trafik eğitimi
Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, ilçede hizmet veren 82 mevsimlik işçi ve bu işçileri taşımakla görevli 6 servis şoförüne trafik eğitimi verildi.
2 yıl önceki büyük orman yangını alanı yeşile büründü
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'da 28 Temmuz 2021 tarihinde meydana gelen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınlarından olan Manavgat yangının ardından bölgede gerçekleştirilen çalışmalar sonucu yeşile bürünen alanları ziyaret etti.
“Bir oyuncak bir gülümseme”
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan'da Merkez Gazi Atalay Ürker Anaokulu'nda uygulanan “Bir oyuncak bir gülümseme” kampanyası kapsamında oyuncak üreterek deprem bölgesindeki çocuklara gönderen kadın kursiyerleri atölyede ziyaret etti.
Gazete satıp depremzedelere bağışladılar
Bursa Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi (YEGAL) öğrencileri çıkarmış oldukları okul gazetelerini satışa sunarak, satıştan elde ettikleri geliri deprem bölgesi yardım hesaplarına yatırdı.
Kan bağışı kampanyasına katıldı
Çorum Mecitözü Kaymakamı Mustafa Atış, Türk Kızılayı Çorum Kan Bağışı Merkezinin düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.
Camiler ‘sıfır atık merkezi’ oluyor
Ülke genelinde çeşitli Sıfır Atık Projeleri yürütülürken Muğla Ortaca’da camiler ‘sıfır atık merkezi’ haline geliyor. Ortaca Kaymakamı Meral Uçar ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir, projenin uygulandığı camileri ziyaret ederek, geri dönüşüm firması yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Empati için gözlerini bağlayıp yürümeye çalıştılar
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte, Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen "Beyaz Baston" etkinliğine katıldı.