Arama
Arama Sonuçları
"Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek GölparkFest için devam eden çalışmaları inceledi. Vali Aygöl, "Bilecik, GölparkFest’e hazırlanıyor. Birbirinden farklı yüzlerce etkinlik yapılacak" dedi.
"Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz"
3. Yörük Şenliği'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Sevgili Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz. Siz bu devleti, bu vatanı karşılıksız sevdiniz" dedi.
Engelli gençlerin asker eğlencesinde halay çekti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 6 engelli genç için düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Gençlerle halay çeken Vali Çiçek, engelli gençlerin avuçlarına da askerlik kınası sürdü.
Kaymakam Korkutata, engellilerin eğlencesine eşlik etti
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kutlamalarında Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, engellilerin günlerini kutlayarak birlikte halay çekti.
"Bu tür etkinliklerin anlamı çok büyük"
6. Lale Festivali'ne katılan Muş Valisi Avni Çakır, "Bu tür etkinlikler semboliktir ama anlamı ve çarpan etkisi çok büyüktür" dedi.
Gençler sosyal meydanda buluştu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün her türlü bağımlılıkla mücadele ve gençleri spor, sanat, kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla düzenlediği “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” etkinliğine katılarak destek oldu.
Polateli’nin yeni halk kütüphanesi hizmete girdi
Kilis Polateli Kaymakamlığı öncülüğünde Polateli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği arasında ilçedeki öğrencilerinin sosyal, kültürel, bilişsel, çevresel, dil ve zihinsel gelişimlerini geliştirmek amacıyla imzalanan Çalışma ve İş Birliği Protokolü kapsamında yapımı tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin açılışı yapıldı.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Geleceğin valilileri, makam koltuklarında
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleceğin valileri, makam koltuklarına oturdu. Makam koltuklarında dünya çocuklarının bayramını kutlayan öğrenciler, çeşitli talimatlar vermeyi de unutmadı.
Emanet emin ellerde
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Valilik Makamı'nı 23 Nisan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Temsili Vali Elif Su Tanay'a devretti. Vali Selçuk Aslan, “Emanet emin ellerde…” dedi.
İlk defa sinemaya gittiler
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinde okuyan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 40 öğrenciyi Erzincan merkezde ağırlayarak, öğrencilerin isteğini yerine getirdi.
Vali Konağında bayram coşkusu
Bitlis’te bulunan Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar, Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.
Yetim ve öksüzlerle iftar sofrasında buluştu
Diyarbakır Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, ilçedeki öksüz ve yetim çocuklarla iftar sofrasında buluştu.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
600 öğrenci Sarıkamış’ta kayak öğrendi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ‘Karın Yıldızları Sarıkamış’ta Projesi’ kapsamında, uzman antrenörleri koordinesinde kayak öğrenen çocuklarla bir araya geldi.
19. kez düzenlenen Runtalya Maratonu koşuldu
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 52 ülkeden sporcunun katıldığı 19. Uluslararası Runtalya Maratonu’nun startını verdi.
"Kayak merkezi, terapi merkezi oldu"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Güzel havanın tadını çıkaran Vali Aydoğdu, "Ergan Dağı Kayak Merkezi, tam anlamıyla bir terapi merkezi oldu. Bu nedenle herkesi merkezimize davet ediyorum" dedi.
Çocukların eğlencesine ortak oldu
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, karın ve kızakla kaymanın tadını çıkaran çocukları yalnız bırakmadı.
Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, "Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık" dedi.
"Tatile çıkıyoruz"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili nedeniyle Orhan Şaik Gökyay İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.
"Bu proje gelişimlerine katkı sağlayacak"
Gaziantep'in Şehitkamil Belediyesi tarafından anaokulu öğrencilerinin geleneksel çocuk oyunlarını öğrenmesi amacıyla proje başlatıldı. Proje kapsamında okulları ziyaret eden Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, "Bu proje, çocukların sadece eğlenceli zaman geçirmelerine değil aynı zamanda gelişimlerine de katkı sağlayacak" dedi.
Türkiye üçüncüsü folklor ekibini ağırladı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yıldızlar-Gençler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonasında 3’üncü olan Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Folklor ekibini makamında ağırladı.
Ustalar ve gençler voleybolda buluştu
Muş Valisi Avni Çakır ile Vali yardımcıları Hasan Taş, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Olimpik Kadın Voleybol Takımı ile maç yaptı.
Taşkınlıklara asla müsaade edilmeyecek
İstanbul Valisi Davut Gül, yeni yıl için alınan yılbaşı tedbirlerine ilişkin basın mensuplarına İstanbul Valiliği’nde açıklamalarda bulundu. İstanbul’un 2024 yılına alınan yılbaşı tedbirleri ile hazır olduğunu belirten Vali Davut Gül, “Sebebi ne olursa olsun; taşkınlık yapan, gürültü yapan, trafiği tehlikeye düşüren kişilere asla müsaade edilmeyecek” dedi.
Sinemaya gitmeyen çocuk kalmayacak
Şırnak Cizre Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin ‘Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında öğrenciler sinemayla buluştu.
Geleceğin küçük mucitleri yetişiyor
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” talimatları doğrultusunda çocuklara yönelik sosyal etkinlikler devam ediyor.
"Bu gölü çok iyi korumamız gerekiyor"
Isparta Valisi Aydın Baruş, Eğirdir ilçesini ziyaret etti. Eğirdir Gölü’nde devam eden su sorunu hakkında konuşan Vali Baruş, "Eğirdir Gölü bizim için önemli bir kaynak. O açıdan bu gölü kesinlikle çok iyi korumamız gerekiyor. Sulama konusunda suyun israf edilmemesi gerekiyor" dedi.
Yetim çocukları ağırladı
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilköğretim okullarında eğitim gören yetim çocukları Nev Bahçede ağırladı.
100 Yılın Aşı damaklarda Binyılın Kardeşliği gönüllerde iz bıraktı
“100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da açılışı yapılan Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, bir haftada yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırladı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.