Arama
Arama Sonuçları
Dünyaya nam salmış Kemalpaşa Kirazı'nı topladı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yetişen ve dünya çapında tanınan bir lezzet olan Kemalpaşa Kirazı'nda sezonun ilk hasadı yapıldı. Kiraz toplayan Vali Süleyman Elban, toplanan ilk kirazların Katar'a ihraç edileceğini belirtti.
"Birlikte daha nice zaferlere"
Dünya Spor Oyunları'nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Vali Elban, "Onların başarısı, kararlılıkları ve azimleri takdire şayan. Birlikte daha nice zaferlere" dedi.
“Bu vatan bize şehitlerimizden emanet”
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Şehitleri Anma Programı’na katıldı.
Öğretmen Akademisi’nin ilk dersi Vali Elban’dan
Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen ‘Öğretmen Akademisi İzmir’ başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatıyla hayata geçirilen Öğretmen Akademisi’nin İzmir’de ilk konuğu İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban oldu.
“Doğru bilgiyi kamuoyuna hızlı ulaştırmalıyız”
İzmir’de, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) öncülüğünde Balkan ülkelerinden medya temsilcilerinin katılımı ile Türk Balkan Medya Forumu gerçekleştirildi. Forumda konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, “Çok süratli şekilde doğru bilgiyi kaynağından kamuoyuna hızlı şekilde ulaştırmamız lazım” dedi.
Milyonun üzerinde katılım bekleniyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli’de düzenlenecek, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST alanını inceledi. Milyonun üzerinde bir katılım bekleyen Vali Elban, Elon Musk'ın da festivale gelme ihtimali olduğuna değinerek, kendisinin festivale değer katacağını söyledi.
İzmir’in kurtuluş günü kutlu olsun!
İzmir'in işgalden kurtulduğu ve dağlarında çiçekler açtığı gün olan 9 Eylül 1922'nin 101'inci yıl dönümü, coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Vali Süleyman Elban, “Türkiye Yüzyılı’nın inşa sürecinde, cennet vatanımızın her köşesinde hissedildiği gibi ilklerin ve enlerin kenti İzmir’imizde bağımsız yaşama tutkusuna ve daha aydınlık yarınlara olan inancımızı hiç kaybetmeyelim” dedi.
57 şehre yeni vali atandı
Valiler kararnamesi ile 57 ilin valisi değişti. Başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Bilecik Valiliği’ne atandı.
45. Kökünü Kurutma Operasyonu Adana’da: 212 gözaltı
İçişleri Bakanı Soylu, 2 bin 218 personelin katılımıyla gerçekleştirilen 45. Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında 212 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Erdoğan, deprem sonrasında valilerden bilgi aldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazarcık merkezli depremin ardından Kahramanmaraş, Adana, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay, Adıyaman, Osmaniye ve Şanlıurfa valileri ile telefonda görüştü
Dr. Süleyman Elban
İzmir Valisi
Adana’da renkli maraton
Adana Valiliği 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşu kutlama programında yer alan ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen 13. Uluslararası Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu.
Adana’da kurtuluş coşkusu
Haksız Anadolu işgalinden kendisine düşen payı alan tarihin kadim kenti Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.
Fasulye Festivali'nde kazanlar kaynadı
Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde bu yıl ilk kez Fasulye Festivali düzenlendi. Tufanbeyli Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde beyaz fasulye ve nohut kazanları kaynatıldı.