Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Emekli Vali Ömer Türk hayatını kaybetti
Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Vali Ömer Türk, İstanbul'da toprağa verildi.
Emekli vali yardımcısı evinde ölü bulundu
Emekli vali yardımcısı Yılmaz Yolcu, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesindeki evinde ölü bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından Yolcu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Emekli vali ve eski bakan Bekir Aksoy vefat etti
Eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy, 74 yaşında hayatını kaybetti. Aksoy için yarın TBMM'de cenaze töreni düzenlenecek.
Emekli Vali Karahisarlı’nın anne acısı
Emekli Vali Saim Saffet Karahisarlı'nın annesi, Emekli Vali Muammer Muşmal'ın kayınvalidesi Güler Karahisarlı vefat etti.
“İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü’nde görevlerine yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya geldi.
Diyarbakır Valisi emekli oluyor
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, 25 Haziran'da yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyor.
Emekli kaymakama Bakırköy Belediyesi'nde yeni görev
Sakarya Akyazı’nın efsane kaymakamı Cemalettin Özdemir, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu imzası ile Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde 91. Kuruluş Yıl Dönümü ve Enstitü emeklilerine Vefa Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, 90 yıllık mazisiyle BATEM'de büyük emeklerle büyük mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.
'Daha nice 179 yıllara…'
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “08-10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları, gaziler, çalışan ve emekli personel ve yakınları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Vali Hacıbektaşoğlu, polis teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını kutladı.
Kıbrıs gazisi emekli albaya doğum günü sürprizi
Balıkesir Marmara Kaymakamı Elif Çelik, ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Emekli Albay Önder Esin’in doğum gününü kutladı.
Deprem şehidi öğretmenin ismi kütüphanede yaşatılacak
Adıyaman merkeze bağlı Tekpınar Köyü ve ortaokulunda görev yaparken 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden ve okul bünyesinde oluşturulan kütüphaneye ismi verilen deprem şehidi öğretmen Hatice Öztürk kütüphanesinin açılışı Vali Dr. Osman Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
Kaymakam Demir’in acı günü
Emekli Vali Abdulkadir Demir ile Bitlis Tatvan Kaymakamı Remzi Demir’in annesi Saniye Demir vefat etti. Merhume Saniye Demir’in cenazesi kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.
Emekli öğretmenlerden anlamlı bağış
Sivas'ta 26 yıllık öğretmenlik yaşamlarının ardından emekli olan Filiz - Mehmet Çelik çifti, aldıkları 1 milyon liralık emekli ikramiyelerini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ile AFAD'a bağışladı.
Fatih Görmüş Çiğli’ye Mutlu Köksal Sungurlu’ya atandı
Çorum Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş İzmir Çiğli Kaymakamlığına, Denizli Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal Sungurlu Kaymakamlığı’na, Adıyaman Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses ise Uşak Vali Yardımcılığına atandı.
Mülkiye çaycı Recep amcasını kaybetti
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin hocalar katında uzun yıllar çaycılık yapan Recep Erdoğan vefat etti. Mülkiye, “Recep amcaya rahmet, ailesi, sevenleri ve tüm Mülkiye camiasına başsağlığı dileriz” dedi. Recep Amca'nın cenazesi bugün saat 15.00"te Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Asırlık çınarın Öğretmenler Günü’nü kutladı
Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 94 yaşındaki emekli öğretmen Zeliha Korkmaz' ı evinde ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Emekli öğretmen, 24 Kasım’da 96. yaşına girdi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 24 Kasım 1927’de doğan emekli öğretmen Bahriye Adalı’nın doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ömürler diledi.
83 yaşındaki emekli öğretmene vefa
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar ile birlikte “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle Çamyuva mahallesinde ikamet eden 1940 doğumlu emekli öğretmen Fahrettin Uçarcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği katkı ve emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!
Sevgi, sabır ve büyük fedakârlıklarla kendini yeni neslin inşasına adayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...
"Bizlere yıllarca emek verdiniz"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda emekli öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Pehlivan, "Bize, yıllarca emek verdiniz, alın teri döktünüz ve size emanet edilen ana kuzularını vatanımız, milletimiz, devletimiz, bugünümüz ve geleceğimiz için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştınız, yetiştirdiniz" dedi.
“Ahde vefa imandandır”
Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, 9 yıldır Koah hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan emekli kaymakamlık personeli Mustafa Köseoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.
Bu fuarda iş var
Balıkesir’de iş veren ve iş arayanları bir araya getirerek kalifiye eleman istihdamını güçlendiren Balıkesir İstihdam Fuarı’nın 8’incisi Avlu Kongre Merkezinde kapılarını açtı.
DASK'ta yeni tarifeye dikkat…
Miahaber Hukuk Danışmanı Cüneyd Altıparmak, Star Gazetesi’ndeki köşe yazısında depremlerin ardından ilk olarak karşılaşılan ceza hukuku uygulamalarının ardından şimdi de vatandaşların hakları ile kurumların ödevlerini içeren tazminat meselesini kaleme aldı.
"Erzurum hafızlar şehridir"
Erzurum'da 13 Kurra Hâfız için düzenlenen Aşere-Takrîb Tayyibe İcazet Merasimi'ne katılan Vali Mustafa Çiftçi, "Erzurum, geçmişten günümüze 1001 hatim geleneğini 500 yıldan beri devam ettiren bir hafızlar şehridir" dedi.
“Çiftçilerimize yeni bir ekmek kapısı olur inşallah”
Balıkesir'in Susurluk ilçesinin Kepekler Köyü’nde ilk defa denenen yemeklik soya fasulyesi hasadına katılan Kaymakam Muammer Köken, “Verim gayet güzel. Çiftçilerimize yeni bir ekmek kapısı olur inşallah” dedi.