Arama
Arama Sonuçları
Van için hedef; 50 bin istihdam
Yapımında sona gelinen tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van'ımızın istihdamına katkı sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Beş ve yedi yıl içerisinde hedefimiz 50 bin istihdam" dedi.
Kamplarda hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar
Akdeniz Gençliği Deniz Kampında düzenlenen etkinliğe katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik Kamplarımızda 600 gencimizi gruplar halinde misafir ediyoruz. Gençlere hem eğitimler veriliyor hem de kültür, sanat, müzik, spor içerikli faaliyetler yapılıyor" dedi.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
“Tevazu, samimiyet ve gayret ile…”
Tevazu, samimiyet ve gayret ile ziyaretlerine devam eden Erzurum Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Erzincan Kapı Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinledi.
Kıbrıs Türkü’nün milli kahramanları anıldı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ve Türk Mukavemet Teşkilatı Lideri Dr. Fazıl Küçük ölüm yıl dönümü dolayısıyla Antalya’da anıldı. Vali Hulusi Şahin, "Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC, atiye doğru beraber yürüyor" dedi.
Validen kadın kooperatifine tam destek
Demeter Tarımsal Kalkınma Kadın Kooperatifi'ni ziyaret eden ve üyelerle bir araya gelen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Ellerinize, gönüllerinize sağlık. Destek olmamız gereken konular hakkında elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.
Kravat tutkunu Bedir Beye yeni kravat sözü verdi
Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, ilçeye 15 km uzaklıktaki Bedir Bey mezrasında yaşayan ve kravat tutkunluğu ile tanınan Bedir Akbulut’a yeni kravat sözü verdi.
Şehit polise son görev
13.08.2023 tarihinde Sanayi Mahallesi, Serdarlı Sokak Kardeşler Kıraathanesi önünde çıkan kavgada, olay yerine müdahale ettiği esnada, kavga eden şahıslardan birinin pompalı tüfek ile ateş etmesi sonucu yaralanıp, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Polis Memuru Murat Akpınar, son yolculuğuna uğurlandı.
Doğduğu mahalleye anaokulu yaptıracak
Hayırsever Ayvaz Burçkan tarafından yaptırılacak olan anaokulu protokolü, Gaziantep Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever Ayvaz Burçkan arasında imzalandı.
Fatsa ve Ünye’de toplu açılış
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Vali Tuncay Sonel ve protokol ile birlikte Fatsa ve Ünye ilçelerinde açılış törenlerine katıldı.
Nevşehir, Hatay’a sebze hali yapıyor
Nevşehir Valiliği koordinesinde, Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli hayırsever iş insanlarının desteği ile asrın felaketinin yaşandığı Hatay Antakya’ya sebze hali yaptıracak.
Yöresel yemeklerin tadına baktı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 21-27 Mayıs “Türk Mutfağı” Haftası etkinlikleri kapsamında Avanos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa katıldı.
Didem Dinç Özay
Sındırgı Kaymakamı
Hasan Çiçek
Eskişehir Vali Yardımcısı
Huzurevi sakinleriyle buluştu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi ile Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Sahipsiz sokak hayvanları kısırlaştırılıyor
Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Meclis Toplantısı’na katıldı.
“Örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapısının tamamen bitirildiğini açıkladı.
“Çiftçilerimize muavenete müdavemet edeceğiz”
Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, çiftçilere yüzde 70 hibeli 1932 adet fıstık fidanı dağıtım törenine katılarak, “Çiftçilerimize muavenete ve tarımsal istihsale müdavemet edeceğiz” dedi.
Kaymakam, özel genci hayranı olduğu Demet Akalın’la görüştürdü
Bingöl Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, engelli Fatih Sanır’ı, hayranı olduğu Demet Akalın’la görüntülü telefonla görüştürerek, kendisine unutulmaz bir Engelliler Günü yaşattı.
Emet’te Cemevi dualarla açıldı
Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Bahatlar köyünde yapımı tamamlanan Cemevi düzenlenen törenle ve dualarla hizmete girdi.
Genel Müdür'den tepki: Bu kadar çarpıtmaya karşı kelime bulamıyorum
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, yıllardır uygulanan ad ve soyad değişikliğinin ‘Amaç Suriyelilerin isimlerini değiştirtmek’ şeklinde yansıtılmasına sert tepki gösterdi. Ad ve soyadı değişikliğinden sadece doğumla Türk vatandaşı olanların yararlanabileceğini vurgulayan Aygöl, “Vatandaşımızın hayatını bu kadar kolaylaştırma anlayışını bile çarpıtmaya karşı kelime bulmaya zorlanıyorum” dedi.
2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi yayımlandı
Günlerdir merakla beklenen 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 422 mülki idare amirinin görev yeri değişti.
‘En güzel buzağı’nın ödülü 12 çuval yem!
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 3 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen geleneksel "Buzağı Teşvik Yarışması" renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya dereceye giren buzağı sahiplerine ödüllerini Kütahya Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Emet Kaymakamı ve Hisarcık Kaymakam Vekili Hasan Çiçek verdi.
7 bin kişiyle şükür duası!
Kütahya Valisi Ali Çelik, Hisarcık ilçesinde belediye tarafından organize edilen ve bu yıl yaklaşık 7 bin kişinin bir araya geldiği geleneksel şükür duasına katıldı.
Ürgüp'te eşekli kütüphaneli ‘Kitap Takas Şenliği’
Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında 3.’sü düzenlenen kitap takası ve hediye şenliği gerçekleştirildi.
Mehmet Faruk KAZDAL
Adıyaman Vali Yardımcısı
Mahmuthan Arslan
Kırıkhan Kaymakamı
Ahmet Gazi KAYA
Gönen Kaymakamı
Hüdayar Mete Buhara
Mülkiye Müfettişi