Arama
Arama Sonuçları
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
Daha yeşil bir Van için 850 bin fidan dağıtıldı
Daha yeşil bir Van için 3 Milyon Fidan projesinin devam ettiğini ifade eden Vali Ozan Balcı, "Projemizde şimdiye kadar 850.000 fidanı çiftçilerimizle buluşturduk" dedi.
3 milyon fidan Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacak
Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü içerisindeki fidanlıkta incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Balcı, Van’da fidancılık adına çok güzel işler yapıldığını ifade etti.
20 engelli vatandaşın hayatını kolaylaştırdı
Van Erciş Belediyesi, düşük gelirli 20 engelli vatandaşın hayatlarını kolaylaştırmak için kendilerine tekerlekli sandalye hediye etti.
Minik Zümra İstiklal Marşı’nın tamamını ezbere okudu
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde Sergen Şinoforoğlu, Esra Şinoforoğlu ve 4 yaşındaki kızları Zümra, Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Öğrenciler merak ettikleri soruları kaymakama sordu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kariyer Günleri programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler veren Karaloğlu, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.
"Şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır"
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, gaziler ve şehit ailelerinin onuruna düzenlenen yemek programına katıldı. Kaymakam Karaloğlu, "Ülkemizin her karış toprağında, vatanını ve bayrağını korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharıdır" dedi.
"Sizler bizim başımızın tacısınız"
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, çarşı esnafını ziyaret ederek, taleplerini dinledi. Kaymakam Karaloğlu, "Sizler bizim başımızın tacısınız" dedi.
73 yaşındaki Güler teyzeye doğum günü sürprizi
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, daha önce hiç doğum günü kutlamayan 73 yaşındaki Güler Akbaş’a sürpriz yaptı. Yaş pasta ve hediyelerle Güler teyzeye ziyarete giden Kaymakam Karaloğlu, teyzeye mutlu yıllar diledi.
Her bir Vanlı için bir fidan dikilecek
Van Valisi Ozan Balcı, 2 milyon 700 bin fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşturmak için çalışan fidanlıkta inceleme yaptı. Vali Balcı, Vanlı her vatandaş için bir adet meyve fidanı dikileceğini söyledi.
Erciş'te Atık Getirme Merkezi kuruluyor
Van'ın Erciş ilçesinde "Atık Getirme Merkezi” kuruluyor. Geri dönüşümün yapılacağı proje alanını ziyaret eden Kaymakam Murat Karaloğlu, alanda inceleme yaptı.
Depremde yıkılan asırlık kümbet restore ediliyor
2011'deki Van depreminde yıkılan Kara Yusuf (Zortul) Kümbeti aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılıyor. Asırlık kümbette başlatılan restorasyon çalışmalarının inceleyen Vali Ozan Balcı, "Kültür varlıklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
Kurulacak jeotermal seralar Van’ın sebze ihtiyacını karşılayacak
Erciş’te inceleme ve temaslarda bulunan Van Valisi Ozan Balcı, Erciş’te kurulacak jeotermal seralarda kullanılacak sıcak su kaynağında incelemelerde bulundu.
7,2’lik depremin 12. yıldönümü
23 Ekim 2011 tarihinde Van’da yaşanan 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlar, kabirleri başında dualarla anıldı. Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım 2011'de meydana gelen 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki iki deprem ardında büyük acılar bıraktı. 644 kişi hayatını kaybettiği depremde 2 bin 200'den fazla ev ve iş yeri yıkıldı. Aradan geçen 12 yılda kentin büyük bölümü adeta baştan inşa edildi. Depremi yaşayanların acıları ise hala taze.
Öğrencilerin ders heyecanına ortak oldu
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, İncesu, Topraklı ve Deredam ilkokullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
“Şehit aileleri başımızın tacı”
Kızılcahamam Kaymakamlığı görevine başlayan Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, ilk ziyaretini şehit kabirleri ve şehit ailelerine yaptı. Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Şehit aileleri başımızın tacıdır” dedi.
“Van'ı meyve ağaçları ile süsleyeceğiz”
Van Valisi Ozan Balcı, Orman İşletme Müdürlüğü fidanlığında yetiştirilen fidanları inceledi. Vali Balcı, Orman İşletme Müdürü Mehmet Kandilli’den bilgi alarak çalışanlara kolaylıklar diledi.
Ercişli şehit son yolculuğuna uğurlandı
Van Valisi Ozan Balcı, Kuzey Irak’ta icra edilen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç'un Erciş ilçesindeki cenaze törenine katıldı.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
2.7 milyon meyve fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valisi Ozan Balcı, vişne, şeftali, nektarin, üzüm, badem, ceviz, erik, kayısı, dut, kiraz, elma ve armuttan oluşan 2 milyon 700 bin meyve fidanının Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacağını söyledi.
Erciş Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili ''Hizmet Bizim İşimiz'' Dedi.
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr.Nuri Mehmetbeyoğlu, galerici esnafın güzel bir alanda vatandaşlara hizmet verebilmesi için yapım çalışmaları süren galericiler sitesi inşaatını yerinde inceledi.
“Mukaddes kitabımızı okurken manasını tefekkür etmeli, ömrümüzü Kur’an ile süslemeliyiz”
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Piri Reis Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Muhafızlar” Hafızlık Yarışması 6. Bölge final programına katıldı.
Van şehidini uğurladı
Van Valisi Ozan Balcı, Şırnak’ın Silopi İlçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan 25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak’ın Erciş ilçesi Gölağzı mahallesindeki cenaze törenine katıldı.
Mesut Ozan Yılmaz
Horasan Kaymakamı
Şemsi teyzenin evinin önüne ilk parke taşını bıraktı
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, parke çalışmalarını yerinde inceleyerek, Şemsi teyzenin evinin önüne ilk parke taşını bıraktı.
Murat Karaloğlu
Erciş Kaymakamı
Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu
Kızılcahamam Kaymakamı
Yolda kalanların imdadına Kaymakam yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda aracın yolda kalması üzerine olay yerine intikal eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, yol açma çalışmalarını koordine etti. Yolda kalanlara çorba ikram eden Kaymakam Doğan, zor durumda kalan vatandaşlar için ihbar hattı kurdu.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Vali'nin okuttuğu kız, öğretmen oldu
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın, Siirt'in Eruh ilçesinde kaymakamlık yaparken okula kaydını yaptırıp bir süre eğitim masraflarını karşıladığı Gülsüm Şanal, okuyup tarih bölümünden mezun oldu. Bir süre sözleşmeli öğretmenlik yapan, şimdilerde atama bekleyen Şanal, Vali Balcı ile 20 yıl sonra bir açılışta karşılaştı. Vali Balcı'nın 3 yıl boyunca eğitim masraflarını karşıladığını belirten Şanal, "Valimize bana destek olup okumamı sağladığı için teşekkür ediyorum" dedi.