Arama
Arama Sonuçları
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
Olimpos yenilenen çehresiyle ziyaretçilerini bekliyor
Olympos Antik Kenti Karşılama Merkezi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Ersoy, son bir yıl içerisinde dünya çapında en çok kazı ve kurtarma çalışması yapılan ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.
“Bu şehrin insanları hayırla yad edeceklerdir”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şubesi’nin “Dost Meclisi” toplantısına katıldı. Vali Yazıcı, “Bu şehre güzel bir şekilde hizmet ettiğim süre zarfında bu şehrin insanları mutlaka beni hayırla yad edeceklerdir” dedi.
“Sahalarda biz de varız!”
Antalya Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, “Sahalarda Biz de Varız!” sloganıyla düzenlenen Kadınlar Halı Saha Maçı’nın başlama vuruşunu yaptı.
Görme engelli Ayşe nine, yüzüğünü deprem bölgesine bağışladı
Konya Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, yüzüğünü depremzedeler için bağışlayan 96 yaşındaki görme engelli Ayşe Erdemir nineyi köyünde ziyaret ederek elini öptü.
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
75 ve 72 yaşındaki ‘iki yetişkin genç’ huzurevinde ‘evet’ dedi
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalmakta olan 72 yaşındaki Meliha Kıral ile 75 yaşındaki Ercan Birdal’ın nikah törenlerine katıldı. Vali Tutulmaz davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği nikah töreninde Birdal çiftine mutluluk ve sağlıklı uzun ömürler diledi.
Ahlat, 1071 Ahlat Şenlikleri’ne hazır
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Malazgirt Zaferinin 951. yıldönümü dolayısıyla Ahlat’ta düzenlenecek olan 1071 Ahlat Şenlikleri öncesinde Ahlat’ta incelemelerde bulundu.
Tekin ERDEMİR
Kumluca Kaymakamı