Arama
Arama Sonuçları
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
Depremzede çocukları makam aracıyla gezdirdi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Vartana Prefabrik Yaşam Alanında misafir edilen Adıyamanlıları ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal edip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Makam aracıyla çocukları gezdirdi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Faikbey Caddesi’nde akşam yürüyüşüne çıktı. Vali Ziya Polat, cadde boyunca esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileklerini iletti.
Seyahatseverlere Kapadokya'yı gezdirdi
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Kapadokya'yı ziyarete gelen edebiyat ve seyahatseverlerle buluştu. Vali Fidan, bölge hakkında bilgiler verdi.
Gençlere Şuhut’u gezdirdi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü öğrencileri, Gençlik Merkezi liderleri ile birlikte Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han’ı makamında ziyaret etti.
Depremzedelere afet konutlarını gezdirdi
Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, afetzede vatandaşları inşaatı devam eden kalıcı konutları gezdirdi.
“Girişimci öğrenciler, milli şirketler ve ilham veren anlar!”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı’nın Sümer Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, okulun içerisinde yer alan tarım alanları ve atölyeleri gezdi. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sümer Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması” etkinliğine katıldı.
Yeni yıl öncesinde 9 ailenin daha gönlüne girdi
Yeni yıl öncesi devletin şefkatine ihtiyacı olan aileler için ekibi ile yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında İzmit ilçesinde 9 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
“Rabbim bizi şehitlerimize karşı mahcup etmesin”
Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde şehit aileleri ve evlatlarına yönelik “Şehit Çocuklarına Vefa” programı düzenlendi. Vali Mükerrem Ünlüer, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. Kahraman şehitlerimizin yavruları, aziz devletimize ve bize emanet. Rabbim bizi onlara karşı mahcup etmesin” dedi.
Valiler Urfa’da düzensiz göçü konuştu
Şanlıurfa'da 3. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi. 6 ilin valisinin katıldığı toplantıda, “Düzensiz göçle mücadelemiz aralıksız sürecek” mesajı verildi.
Gençleri Ihlara Vadisi’nde gezdirdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, KYK öğrencileriyle Ihlara Vadisi'nde Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlerin moral ve motivasyonunu artıran Kaymakam Taşavlı, bu tür faaliyetleri devam ettireceklerini söyledi.
Yıllık yolcu kapasitesi iki katına çıkacak
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Antalya Havalimanı’nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Bayburt şehir müzesine kavuşuyor
Bayburt Dede Korkut Müzesi, bugün saat 14:00'te düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Bağımlı hastalar için rehabilitasyon modeli
Bireylerin tekrar uyuşturucu madde kullanmadan sosyal hayata uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan Bağımlı Hastalar İçin Rehabilitasyon Modeli (BAHAR) Sivas Devlet Hastanesi'nde hizmete başladı.
Şehidin emanetini omzunda gezdirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Vali Amcamı özledim, beni ona götürün” diyerek kendisini ziyarete gelen şehit Erdi Demirer’in emanetini omzunda gezdirdi.
Kaymakama yeni atandığı ilçede sürpriz ziyaret
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Bursa ve Hatay’da yaşayan anne, baba, abla ve yeğenlerini yeni atandığı ilçede misafir etti.
Eski belde belediyesi binası Gençlik Merkezi’ne dönüştü
Mardin Savur Sürgücü Mahallesindeki Eski Belde Belediye Binası, İlçe Belediyesince yapılan tadilat ve tefrişat işleri sonucunda gençlerin hizmetinde kullanılacak bir tesise dönüştü.
Rothane ekibine Rize Müzesi’ni gezdirdi
Rize Valisi Kemal Çeber, "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında Rize’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki Rothane ekibiyle Rize Müzesi'nde bir araya geldi.
Vali yaşlıları makam aracıyla gezdirdi
Yozgat Valisi Ziya Polat, makam aracına aldığı yaşlılara şehir turu yaptırdı. Vali Polat, huzurevinde günlerini kutladığı yaşlılarla halay çekti.
Gazileri tekneyle gezdirdi
Muğla Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gaziler Günü münasebetiyle ilçedeki gazi ve yakınlarını tekneyle gezdirdi.
Vali Öksüz öğrencilere müze gezdirdi
Kars Valisi Türker Öksüz, "Geçmişi Tanıyor Geleceğe Taşıyoruz" projesi kapsamında Verimli köyünden araçlarla kente getirilen öğrencilere müze gezdirdi.
Vali çocuğu kırmadı, makam arabasıyla gezdirdi!
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, aile ziyaretleri kapsamında konuk olduğu ailenin çocuğunu makam aracıyla valiliğe getirerek makamında misafir etti.