Rothane ekibine Rize Müzesi’ni gezdirdi;

Rothane ekibine Rize Müzesi’ni gezdirdi

Rize Valisi Kemal Çeber, "Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında Rize’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki Rothane ekibiyle Rize Müzesi'nde bir araya geldi....

“Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında Rize’ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve beraberindeki Rothane ekibiyle Rize müzesi ziyaretinde bir araya gelen Vali Kemal Çeber, kendilerine ‘hoş geldin’ diyerek, keyifli bir program geçirmeleri dileğinde bulundu.



Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, ülke turizmine katkı sağlamak ve farklı yardımlaşma derneklerine destek olmak amacıyla “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” projesi kapsamında Rize’nin tarihi ve turistik yerleri ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve Rotahane ekibi 3-5 Ekim tarihlerinde Rize programı kapsamında Rize’nin tarihi, kültürel ve turistik alanlarını gezip tanıtacak.

Türkiye’nin tanıtımı ve iç turizmin hareketlendirilmesi amacıyla başlatılan Rotahane programı kapsamında Rize’ye gelen ekip çay bahçeleri, turizm merkezleri, yaylalar, şelaleler, tarihi kemer köprüler, konaklar, kaleler, Müzeler, Çay Çarşısı, Ziraat Botanik Çay Bahçesi ve yöresel el sanatları atölyelerini gezerek coğrafi işaretli ürünlerimiz ve yöresel mutfağın lezzetlerini keşfedecek.


Rize Valisi Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber Rize Müzesi gezisinde Rotahane ekibiyle bir araya gelerek, Rize’nin yöresel değerlerini, kültürel zenginliğini ve doğal güzelliklerini keyifle yaşayacakları bir program olmasını diledi. Rize programında Pervin Ersoy ve Rotahane ekibine, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ve Rize Belediye Meclisi Turizm Komisyonu üyeleri de eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum