Arama
Arama Sonuçları
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
"Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi geri kazanacağız"
Yeşilay Kayseri Rehabilitasyon Merkezi inşaatında artık sona yaklaştıklarını ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Uyuşturucu illetinin pençesine düşmüş gençlerimizi toplumumuza geri kazandıracağız" dedi.
"Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor"
Yamula Barajı kıyısına yapılan “Su Sporları Merkezi”nin açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kentimizde gerçekten muhteşem işler oluyor. Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor" dedi.
Vali Çiçek: Gözaltına alma işlemleri devam ediyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 30 Haziran'da kentte meydana gelen olaylarla ilgili açıklama yaptı. Vali Çiçek, "Olaylara karışanlarla ilgili olarak gözaltına alma işlemleri devam etmektedir. Video inceleme ve şüpheli tespit çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir" dedi.
Kayseri Valisi Çiçek, yalan açıklamaya tepki gösterdi:
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle olaylar çıktı, Vali Gökmen Çiçek de sahaya çıkarak, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Alanda açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek'in söylemediği bir cümle söylemiş gibi yapılınca Vali Gökmen Çiçek duruma el attı. Paylaşım yapan sayfaya cevap veren Vali Çiçek, "Ben söylemişim gibi bir cümle uyduruyorsun. Sonra bekliyorsun ki tepkiler gelsin" dedi.
Vali Gökmen Çiçek, öfkeli kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi nedeniyle kentte olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine bölgeye giden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bir evin balkonuna çıkan Vali Çiçek, "Allah rızası için herkes evlerine gitsin. Arkadaşlar ben şimdi aşağı iniyorum, aranıza geleceğim ve sohbet edeceğiz. Ben sizleri anladım" dedi.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Kayseri'de festival coşkusu başladı
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Festivale Vali Gökmen Çiçek de katıldı.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
"Onların güler yüzleri hiç solmasın"
Down Futsal Milli Takım sporcularıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Daha önce kazandıkları maçımızın rövanşında yine gönlümüzü fethettiler. Onların güler yüzleri hiç solmasın" dedi.
28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı
Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor.
Öğrencilerle hala saha maçı yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Develi ilçesini ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek’in Develi İlçesindeki ilk durağı Develi Kaymakamlığı oldu.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
"Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alan"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erdemli Vadisi'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Çiçek, "Bizim cennet gibi hazinelerimiz var. Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alandır" dedi.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
Zamantı Irmağı raftingcilerin gözdesi
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, turizm alanında başlatılan projeler kapsamında artık Zamantı Irmağında rafting turizminin başladığını belirtti.
İbrahim Gökmen, Bingöl vali yardımcılığına görevlendirildi
Erzurum Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
"Geleceğin şampiyonlarıyla bir araya geldik"
Erva Spor Okullarını ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Geleceğin şampiyonları gençlerimizle bir araya geldik. Sizlere çok güveniyoruz gençler, gelecek sizlerindir" dedi.
"Türk milleti, iz bırakan büyük bir millettir"
Türk Dünyası Fotoğraf Sergisi açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Türk milleti, yer aldığı bütün coğrafyalarda iz ve eserler bırakıp varlığını orada hissettirmiş büyük bir millettir" dedi.
Yaz sonunda hizmete açılacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
"ERVA projesi çığ gibi büyüdü"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 19. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "ERVA spor okulları çığ gibi büyüdü. Bugün 19’uncu spor kulübümüzü açıyoruz" dedi.
"İstanbul, ticaretin başkenti"
Mobilya Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "İstanbul’da her hafta birden fazla fuar oluyor. İstanbul, ticaretin başkenti. Anadolu’da üretilen bütün ürünler buraya geliyor" dedi.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.
Geleceğin şampiyonları Kayseri'de yetişiyor
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2023 yılında başlatılan ERVA Spor Okulları Projesi'nin devam ettiğini belirterek, "Projeyle oluşturduğumuz 18 Spor Okulu ve Spor Kulübümüzde, 5 bin sporcu lisanslı öğrencilerimizle geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz" dedi.
“Hiçbir çocuğumuzu yalnız ve sahipsiz bırakmayacağız”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları bünyesinde açılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Spor Kulübü”nün açılışına katıldı.
Masalsı Soğanlı Vadisi ışıl ışıl oldu
Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Soğanlı Vadisi, yapılan çalışmalarla gece de ışıl ışıl oldu. Vali Gökmen Çiçek, "Soğanlı Vadisi, her zaman çok güzeldi ve şimdi daha gizemli, daha büyüleyici ve daha masalsı…" dedi.
"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23'ün açılışına katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, "Öğrencilerin, kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" dedi.
Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 104. yılı kutlandı
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Heyet-i Temsiliye Reisi’ olarak Kayseri'ye gelişinin 104’üncü yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e yazılı mesajların bağlı olduğu 104 balon gökyüzüne bırakıldı.