Arama
Arama Sonuçları
Bin 500 yıllık Roma zırhı Gümüşhane'ye getirildi
Gümüşhane'de bulunan Roma Medeniyetine ait bin 500 yıllık zırh, 3 yıl süren titiz çalışmalarının ardından Gümüşhane Müzesi’ne getirildi. Vali Aydın Baruş, eserin müzede sergileneceğini belirtti.
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Gümüşhane'de 5 yıllık Stratejik Plan kabul edildi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever başkanlığında İl Encümeni Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Tanrısever, İl Özel İdaresi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planı'nın kabul edildiğini belirtti.
Vali Tanrısever, dağların süsünü gözlemledi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, inceleme yapmak üzere gittiği bölgede yaban keçileri ve yavrularıyla karşılaştı. Fotoğraf çeken Vali Tanrısever, "Gümüşhane dağlarının süsü olarak kabul edilen yaban keçilerini gözlemledik" dedi.
Kaymakam Algın, icazet törenine katıldı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, hafızlık eğitimi başarıyla tamamlayan 43 hafız için düzenlenen icazet törenine katıldı. Kaymakam Algın, hafızları tek tek tebrik etti.
"Bu tür afetlerin yaşanmaması için el ele verip çalışacağız"
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, selin vurduğu Pirahmet köyü ve Tekke Beldesinde inceleme yaptı. Talepleri dinleyen Vali Tanrısever, "Bu tür afetlerin yaşanmaması için devlet-millet el ele verip çalışacağız. Hepimize geçmiş olsun" dedi.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
10 bin kınalı keklik doğayla buluşmaya hazırlanıyor
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Keklik Üretim Merkezi'nde inceleme yaptı. Kaymakam Algın, doğaya salınacak olan 10 bin kınalı kekliği de inceledi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Kelkit’in kurtuluş bayramı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında Kaymakam Kadir Algın, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Kaymakam Algın, Kelkitlilerin kurtuluş bayramlarını kutladı.
Kurtuluşun 106. yıl dönümü
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü, kentte törenlerle kutlandı. Atatürk anıtına Vali Alper Tanrısever ve Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından çelenk sunuldu.
Köy kahvesinde vatandaşları dinledi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kale Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Okulların durumunu kontrol eden ve kahvede köy halkını dinleyen Vali Tanrısever, köyün sorunlarının karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
"Ara değil aranan eleman seviyesine getirmeliyiz"
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, meslek liselerinin önemine vurgu yaptı. Vali Tanrısever, "Meslek lisesi mezunlarını ara eleman değil, aranan eleman seviyesine getirmeliyiz" dedi.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Kafesten balık yakaladı
Kültür balıkçılığı yapılan Torul barajında balıklara yem veren ve kafelerden kepçe ile balık hasadı yapan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ildeki balık üretimini artıracaklarını söyledi.
Eşsiz manzarada 100 metrelik bayrakla yürüdüler
Gümüşhane'de bulunan Örümcek Ormanları'nda Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan Vali Alper Tanrısever ve 300'ü aşkın genç, 100 metrelik Türk bayrağını 7,5 kilometre taşıyarak yürüdü.
Eray Gürsoy
İyidere Kaymakamı
Serkan Böyük
Çamlıhemşin Kaymakamı
Erkan Minuz
Orta Kaymakamı
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Eski Vali Yücel Yavuz hayatını kaybetti
Trabzon’da 2016-2018 yılları arasında görev yapan, yaklaşık 3 ay önce prostat kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da yoğun bakımda tedavi gören 57 yaşındaki Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz, bugün hayatını kaybetti.
Sivas İl Özel İdare’nin yeni genel sekreteri Şakir Öner Öztürk oldu
Kadir Algın’ın Kelkit Kaymakamlığı’na atanmasının ardından Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, 2 yıldır Sivas’ta Vali Yardımcısı olarak görev yapan Şakir Öner Öztürk görevlendirildi.
Mesai arkadaşlarına veda etti
Kelkit Kaymakamlığı’na atanan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, 4,5 yıl birlikte çalıştığı birim müdürleri ve mesai arkadaşlarına veda etti.
Sivas’a ‘iz bırakarak’ veda ediyor
Sivas Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, ‘Hoş bir sada’ bırakarak Sivas'a veda ediyor.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.